Odgađate život?

Žena na ovoj slici živi u sivilu krajolika punog nestvarnih, izrezanih oblika oblaka. Ipak, kroz prozorsko okno ona može vidjeti boje, svjetlost i stvarni život. Rado bi ona prošla kroz taj okvir, što se vidi po duginim bojama koje se javljaju na njenoj odjeći. Ali, ona ne može odlučiti da to i učini. Još uvijek u njenom umu ima previše pitanja “što ako?”.

Čini se da većina ljudi ima tendenciju zaboravljati da je jedino što doista imamo sadašnji trenutak. Sutra ne postoji! Jedan jedini rezultat odgađanja stvari je tup i deprimirajući osjećaj nedovršenosti i zaglavljenosti koji osjećate danas. Olakšanje i ekspanziju koju ćete osjetiti jednom kada ostavite po strani sve oklijevajuće misli koje vas sprječavaju da djelujete već sada, navest će vas da se zapitate zašto ste uopće čekali toliko dugo.

Poruka ove zen karte je jasna i nedvosmislena – odgađate, odlažete i odugovlačite! To nosi svoje neugodne posljedice. Trebate se zamisliti nad time kako se zapravo želite osjećati – neispunjeno i razočarano zbog nepoduzimanja koraka prema onome k čemu vas srce vuče, ili zadovoljno i ispunjeno ostvarenjem čežnji bića. U skladu s vašim odgovorom trebate samo krenuti u akciju, bez razmišljanja.

Ovo je karta elementa zraka i ona govori da su zapravo dvoumljenja i analiziranja uma ta koja vas drže u stanju pasivnosti. Nije potrebno znati sve, nije potrebno imati odgovore na sve moguće opcije, čak nije potrebno razglabati o uzrocima vašeg zastoja i odugovlačenja i pravdati se njima. Sve što je potrebno je da osvijestite ono što doista želite kreirati za sebe u svom životu, a potom krenuti u spontanu i konkretnu akciju, vođenu impulsom srca i mudrošću duše.

Vođena meditacija za pokretanje energije:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.