Konj kao vaša životinja moći

Duh konja vas poziva da putujete i istražujete. To se može manifestirati kao želja za putovanjem fizičkim svijetom ili možete biti privučeni na putovanje unutrašnjim svjetovima. Konj, Each na galskom, pruža vam potrebnu energiju i brzinu te vas spaja i sa snagom zemlje i sa snagom sunca.

No, ako ste nemirnog duha i imate problema s ostajanjem na jednom mjestu ili s dovršavanjem zadataka, tada vas konj poziva da potražite uzroke toga. Možda niste u potpunosti prihvatili tijek životnih ciklusa od rođenja do smrti i svoju ulogu u njima!? Usklađivanje s duhom konja vam može pomoći u pronalaženju svog mjesta na ovome svijetu, s jasnim osjećanjem tla pod svojim nogama i neba iznad vas.

Povezivanje s energijama zemlje i neba napravite kroz ovu vođenu meditaciju:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.