Konj kao vaša životinja moći

Duh konja vas poziva da putujete i istražujete. To se može manifestirati kao želja za putovanjem fizičkim svijetom ili možete biti privučeni na putovanje unutrašnjim svjetovima. Konj, Each na galskom, pruža vam potrebnu energiju i brzinu te vas spaja i sa snagom zemlje i sa snagom sunca.

No, ako ste nemirnog duha i imate problema s ostajanjem na jednom mjestu ili s dovršavanjem zadataka, tada vas konj poziva da potražite uzroke toga. Možda niste u potpunosti prihvatili tijek životnih ciklusa od rođenja do smrti i svoju ulogu u njima!? Usklađivanje s duhom konja vam može pomoći u pronalaženju svog mjesta na ovome svijetu, s jasnim osjećanjem tla pod svojim nogama i neba iznad vas.

Povezivanje s energijama zemlje i neba napravite kroz ovu vođenu meditaciju:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.