Crno i bijelo

Vi ste sjedinjenje orla i labuda: muškog i ženskog, vatre i vode, života i smrti. Karta integracije je simbol stvaranja sebe, novog života i mističnog sjedinjenja, inače znanog kao alkemija.

Prikaz integracije je “unio mystica” (mistično sjedinjenje), stapanje suprotnosti. To je vrijeme komunikacije između prethodno doživljenih dualnosti života. Umjesto da se noć suprotstavlja danu, da mrak potiskuje svjetlo, oni zajedno surađuju u stvaranju ujedinjene cjeline, neprestano se pretačući jedno u drugo, jer svaki u samoj srži sadrži sjeme svoje suprotnosti.

I orao i labud su veličanstvena leteća bića. Orao je utjelovljenje moći i samoće. Labud je utjelovljenje prostranstva i čistoće, dok nježno pluta i zaranja u element emocija, potpuno zadovoljan i cjelovit u svojoj savršenosti i ljepoti.

Na dnu karte nalazi se uroboros, zmija koja samoj sebi grize rep i tako stvara kolut, simbol vječnosti, cikličnosti i neprestanog ponovnog stvaranja. U središtu slike osoba s muškim i ženskim licem drži simbol dualnosti yina i yanga. S desne (muške) strane osobe nalaze se simboli yang energije – orao, Sunce i vatra, a s lijeve (ženske) strane simboli yin energije – labud, Mjesec i voda. Nad glavom lebdi kristal uvida i jasnoće.

Važno je uočiti da suprotno uvriježenom mišljenju, integracija nije ultimativni cilj kojem težite i kad je dosegnete priča završava. Ne, uroboros na karti ukazuje da je to ciklički proces koji se uvijek iznova zbiva, ovisno o trenutnoj razini spoznaje i dosadašnjem iskustvu. Integracija je samo korak na putu samospoznaje i osobnog razvoja, važan i uzvišen korak, ali ipak samo korak, nakon kojeg slijede nova iskustva i nove razine integracije.

Jedna meditacija koja vas može dovesti u stanje prijemčivosti za ovo stanje integracije te vas integrirati u dva dualna aspekta postojanja:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.