Vidra kao vaša životinja moći

Vidra, druidi su je zvali Dòbhran (izgovor: doran), simbol je zaigranosti, igre i radosti, koje iskazuje čak i kada je u “ozbiljnom poslu” lova na ribe.

Duh vidre vas poziva na igru, da se prepustite životnom toku i iskustvima koja se pojavljuju te da ponovo postanete dijete. Dozvolite si slobodu i zadovoljstvo opuštanja i otpuštanja dnevnih briga. Ova druidska karta vidre vas potiče da provedete dan ili vikend izvan svoje uobičajene rutine i da radite nešto iz čiste zabave. Vaš praktični dio osobnosti će možda reći da si to sada ne možete priuštiti, ali duboko u sebi osjećate da samo briga o sebi može donijeti pravu vrijednost i za vas i za druge.

Netko vas možda sada i poziva na igru ili neku zabavnu aktivnost mimo vaše rutine, a na koju ste zaboravili kada ste prihvatili odgovornosti odrasle dobi. Vidra vam pokazuje da vas zaigranost može nagraditi “ulovom lososa”, ribe koju su druidi cijenili kao totem mudrosti.

Ako pokušavate “plivati protiv struje” i idete protivno prirodnom razvoju događaja, možda iz straha ili tvrdoglavosti, vidra vam je siguran znak da se morate opustiti i prepustiti se s vjerom u Život.

No, iako vas vidra poziva da budete zaigrani u svakodnevnom “ozbiljnom” životu, to ne znači nemar i korištenje igre za bijeg od zahtjeva života i od odgovornosti.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.