Vidra kao vaša životinja moći

Vidra, druidi su je zvali Dòbhran (izgovor: doran), simbol je zaigranosti, igre i radosti, koje iskazuje čak i kada je u “ozbiljnom poslu” lova na ribe.

Duh vidre vas poziva na igru, da se prepustite životnom toku i iskustvima koja se pojavljuju te da ponovo postanete dijete. Dozvolite si slobodu i zadovoljstvo opuštanja i otpuštanja dnevnih briga. Ova druidska karta vidre vas potiče da provedete dan ili vikend izvan svoje uobičajene rutine i da radite nešto iz čiste zabave. Vaš praktični dio osobnosti će možda reći da si to sada ne možete priuštiti, ali duboko u sebi osjećate da samo briga o sebi može donijeti pravu vrijednost i za vas i za druge.

Netko vas možda sada i poziva na igru ili neku zabavnu aktivnost mimo vaše rutine, a na koju ste zaboravili kada ste prihvatili odgovornosti odrasle dobi. Vidra vam pokazuje da vas zaigranost može nagraditi “ulovom lososa”, ribe koju su druidi cijenili kao totem mudrosti.

Ako pokušavate “plivati protiv struje” i idete protivno prirodnom razvoju događaja, možda iz straha ili tvrdoglavosti, vidra vam je siguran znak da se morate opustiti i prepustiti se s vjerom u Život.

No, iako vas vidra poziva da budete zaigrani u svakodnevnom “ozbiljnom” životu, to ne znači nemar i korištenje igre za bijeg od zahtjeva života i od odgovornosti.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 €/min. | mob. 1,12 €/min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.