Kad se potiskujete

Jeste li kao osoba na ovoj karti koja je doslovno cijela “svezana u čvor”. Vaše svjetlo i dalje svijetli unutar vas, ali ste potisnuli vlastitu vitalnost u pokušaju da udovoljite svim mogućim zahtjevima i očekivanjima? Odrekli ste se svoje moći i vizije u zamjenu za prihvaćanje od strane tih istih snaga koje su vas zatočile. Opasnost od ovakvog susprezanja svojih prirodnih energija vidljiva je u pukotinama na rubovima slike koje stvara vulkanska erupcija koja samo što ne otpočne.

Prava poruka ove zen karte je da morate pronaći iscjeljujući ispušni ventil za ovu potencijalnu eksploziju. Neophodno je da pronađete način da otpustite tenzije i pritiske koji možda upravo sada rastu unutar vas. Udarajte po jastuku, skačite gore dolje, otiđite u divljinu i vičite na nebo, učinite bilo što što će protresti vašu energiju i dozvoliti joj da slobodno poteče. Nemojte čekati da dođe do katastrofe.

Ovo je zatomljivanje vlastite energije i unutarnjih impulsa te susprezanje reakcije na nešto ili nekoga, najvjerojatnije zbog uvjetovanosti izvana, očekivanja okoline i najbližih, ili pak zbog vlastitih internaliziranih uvjerenja, samonametnutih ograničenja i blokova prošlosti koji vam “sjede na grbači”.

Pojavljivanje ove zen karte znači da je pritisak postao prejak i malo vam nedostaje da “puknete po šavovima”. Prva pomoć je da nađete metodu da se ispušete na siguran način (ridanje u osami, vrištanje u šumi, udaranje u boksačku vreću, trčanje, skakanje…).

No, dugoročno gledano, karta vas poziva da preispitate koje su to uvjetovanosti koje su vas uopće dovele u ovakav položaj te da ih se oslobodite i dozvolite vlastitom unutarnjem svjetlu da zasja umjesto potencijalnog bljeska eksplozije gnjeva i autodestrukcije.

Vođena meditacija koja vam može pomoći je ovdje:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.