Kako se uzemljiti i energizirati?

Da podržite svoju stabilnost u izazovnim životnim situacijama korisno je da vizualizirate korijenje, da zamislite da ste stablo, da iz vaših stopala izrasta veliko korijenje, da se pruža duboko u zemlju, da vas čini stabilnima i čvrsto ukorijenjenima u sadašnjem trenutku i u situaciji u kojoj se nalazite. Bježanje od suočavanja sa situacijom samo pogoršava stanje; mnogo je bolje suočiti se otvorenih očiju i dok ste dobro ukorijenjeni, tj. uzemljeni.

Možete osjetiti i kako kroz to korijenje dobivate podršku energije zemlje koja se preko stopala penje prema gore kroz cijelo vaše tijelo. Ukoliko odete do nekog drveta i zagrlite ga, ova vizualizacija može biti još snažnija i učinkovitija, a ako pritom još stojite bosi na zemlji, travi ili nekoj stijeni, imat ćete turbo efekt.

Bit će vam dovoljno već i par minuta ovakve vježbe.

Pomognite si i s Borisovom vođenom meditacijom na stablo i energije zemlje:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.