Ris kao vaša životinja moći

Ris je čuvar tajni. Zato ris simbolizira tajne Svemira. Sve što postoji je beskrajno složenije nego što će vaš um ikada moći shvatiti. Svaka akcija i svaka misao se poput vala šire u prostor, s posljedicama koje je gotovo nemoguće shvatiti na globalnoj razini.

Kad vam se ris prikaže, to predstavlja da se neki misterij pojavljuje u vašem životu. Prihvatite to i ne pokušavajte u svemu tražiti smisao. Postoje stvari koje trebate razumjeti, a druge su tu samo kako biste ih iskusili bez shvaćanja njihovog razloga. Od vas se traži predavanje i poniznost da prihvatite da ste svjesni samo malog dijela procesa kroz koji prolazite. To je ujedno i najbolji stav koji možete zauzeti – da pustite stvari da slobodno teku, bez da ih ometate pretjeranim razmišljanjem i pokušajima da se uplićete.

Ris vas također može pozvati na proučavanje drevnih, pa čak i ezoterijskih tradicija, sa svim njihovim fascinantnim tajnama. Vaša potraga za istinom i znanjem može vas dovesti do sljedeće spoznaje: što više proučavate te misterije, to vam se one sve više čine da su beskonačne i složene. I to je u redu, jer nastavljanje učenja je jednostavno svrha vaše duše.

Poruka od risa: “Prihvatite misterije u svom životu i ne pokušavajte si sve objasniti.”

Kroz ovaj video doživite misterij bez da ga pokušavate shvatiti:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.