Ris kao vaša životinja moći

Ris je čuvar tajni. Zato ris simbolizira tajne Svemira. Sve što postoji je beskrajno složenije nego što će vaš um ikada moći shvatiti. Svaka akcija i svaka misao se poput vala šire u prostor, s posljedicama koje je gotovo nemoguće shvatiti na globalnoj razini.

Kad vam se ris prikaže, to predstavlja da se neki misterij pojavljuje u vašem životu. Prihvatite to i ne pokušavajte u svemu tražiti smisao. Postoje stvari koje trebate razumjeti, a druge su tu samo kako biste ih iskusili bez shvaćanja njihovog razloga. Od vas se traži predavanje i poniznost da prihvatite da ste svjesni samo malog dijela procesa kroz koji prolazite. To je ujedno i najbolji stav koji možete zauzeti – da pustite stvari da slobodno teku, bez da ih ometate pretjeranim razmišljanjem i pokušajima da se uplićete.

Ris vas također može pozvati na proučavanje drevnih, pa čak i ezoterijskih tradicija, sa svim njihovim fascinantnim tajnama. Vaša potraga za istinom i znanjem može vas dovesti do sljedeće spoznaje: što više proučavate te misterije, to vam se one sve više čine da su beskonačne i složene. I to je u redu, jer nastavljanje učenja je jednostavno svrha vaše duše.

Poruka od risa: “Prihvatite misterije u svom životu i ne pokušavajte si sve objasniti.”

Kroz ovaj video doživite misterij bez da ga pokušavate shvatiti:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.