Kako da vam promjena bude ugodna

Promjena je stalno prisutna u životu, no kada vam se ova zen karta prikaže ona ukazuje da je u tijeku neka velika promjena, odnosno da ona ima utjecaj na vas veći od uobičajenog. Drugim riječima, nešto se značajno premeće i “pretumbava”, no to vjerojatno i sami znate ili naslućujete, a karta vam to samo potvrđuje.

No, karta je značajnija utoliko što vam daje savjet kako da kroz te promjene najlakše prođete. Prije svega, svojim pojavljivanjem vam poručuje da je promjena dio života i da je prihvatite kada vam pokuca na vrata, bez opiranja i grčevitog držanja za staro. Ako treba otugujte ono što otpuštate, pustite suzu, zahvalite se i krenite dalje.

Nije isto nalazite li se na rubu kotača koji se vrti ili u njegovom središtu. Na rubu je osjećaj linearne brzine mnogo veći nego u središtu vrtnje. Rub kotača predstavlja materijalni svemir (galaksiju) i fragmentiranu manifestaciju naše biti u dvanaest različitih znakova zodijaka. Slijede trigrami Ji Đinga, potom “četiri smjera” koja slobodno možemo smatrati i elementima (vatra, voda, zrak, zemlja), dok je u središtu Tao simbol, jedinstvo manifestirano u dualnosti.

Karta vas poziva da svjesno krenete prema središtu, prema središtu sebe samih, prema svojoj duši i izvoru. Tako ćete svaku promjenu koja vas snađe proći mnogo ugodnije, smirenije, opuštenije, svjesnije i radosnije.

Ovaj vođeni video vam može pomoći u prihvaćanju promjene i kretanju u novo i nepoznato:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.