Kako da vam promjena bude ugodna

Promjena je stalno prisutna u životu, no kada vam se ova zen karta prikaže ona ukazuje da je u tijeku neka velika promjena, odnosno da ona ima utjecaj na vas veći od uobičajenog. Drugim riječima, nešto se značajno premeće i “pretumbava”, no to vjerojatno i sami znate ili naslućujete, a karta vam to samo potvrđuje.

No, karta je značajnija utoliko što vam daje savjet kako da kroz te promjene najlakše prođete. Prije svega, svojim pojavljivanjem vam poručuje da je promjena dio života i da je prihvatite kada vam pokuca na vrata, bez opiranja i grčevitog držanja za staro. Ako treba otugujte ono što otpuštate, pustite suzu, zahvalite se i krenite dalje.

Nije isto nalazite li se na rubu kotača koji se vrti ili u njegovom središtu. Na rubu je osjećaj linearne brzine mnogo veći nego u središtu vrtnje. Rub kotača predstavlja materijalni svemir (galaksiju) i fragmentiranu manifestaciju naše biti u dvanaest različitih znakova zodijaka. Slijede trigrami Ji Đinga, potom “četiri smjera” koja slobodno možemo smatrati i elementima (vatra, voda, zrak, zemlja), dok je u središtu Tao simbol, jedinstvo manifestirano u dualnosti.

Karta vas poziva da svjesno krenete prema središtu, prema središtu sebe samih, prema svojoj duši i izvoru. Tako ćete svaku promjenu koja vas snađe proći mnogo ugodnije, smirenije, opuštenije, svjesnije i radosnije.

Ovaj vođeni video vam može pomoći u prihvaćanju promjene i kretanju u novo i nepoznato:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.