Slon kao animalni vodič

Slon je iznimno snažno stvorenje. No, čak i veća od njegove snage je njegova postojanost. Da, slon može ispoljiti veliku energiju i snažno udariti. Ali on prevladava prepreke prije svega zahvaljujući svojoj odrješitosti i odlučnosti.

To je poruka koju vam duh slona sada donosi: budite odlučni i zadržite postojano napredovanje; nemojte se kretati niti prebrzo, niti presporo. Gledajte na duh slona kao na strašnu silu koja je nezaustavljiva, poput lavine kojoj se ne može oduprijeti niti jedna prepreka.

Ako se sada suočavate sa zastrašujućim izazovom, čak i ako ste umorni od svega, nemojte se obeshrabriti. Nastavite se kretati prema naprijed, doslovno korak po korak, i tada ćete uspješno proći taj izazov. A možda čak i nešto naučite tijekom tog procesa, jer slon je također vrlo mudro biće.

Poruka od slona: “Držite postojani korak i ne odustajte. Prevladat ćete svaku prepreku.”

Ovaj vođeni video vam može pomoći u ustrajnosti i savladavanju izazova:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.