Slon kao animalni vodič

Slon je iznimno snažno stvorenje. No, čak i veća od njegove snage je njegova postojanost. Da, slon može ispoljiti veliku energiju i snažno udariti. Ali on prevladava prepreke prije svega zahvaljujući svojoj odrješitosti i odlučnosti.

To je poruka koju vam duh slona sada donosi: budite odlučni i zadržite postojano napredovanje; nemojte se kretati niti prebrzo, niti presporo. Gledajte na duh slona kao na strašnu silu koja je nezaustavljiva, poput lavine kojoj se ne može oduprijeti niti jedna prepreka.

Ako se sada suočavate sa zastrašujućim izazovom, čak i ako ste umorni od svega, nemojte se obeshrabriti. Nastavite se kretati prema naprijed, doslovno korak po korak, i tada ćete uspješno proći taj izazov. A možda čak i nešto naučite tijekom tog procesa, jer slon je također vrlo mudro biće.

Poruka od slona: “Držite postojani korak i ne odustajte. Prevladat ćete svaku prepreku.”

Ovaj vođeni video vam može pomoći u ustrajnosti i savladavanju izazova:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.