Uštogljenost

Moraliziranje je ograničilo sve slasti i energije života na uske okvire njenog uma. Tamo život ne može teći, pa je ona doista postala smežurana poput suhe šljive. Njeno ponašanje je vrlo pristojno, usiljeno i ozbiljno, a na svaku situaciju uvijek gleda crno-bijelo, poput dragulja kojeg nosi oko vrata.

Ova “kraljica oblaka” sakriva se u umovima svih koji su odrasli s krutim idejama o dobrom i lošem, grešnom i kreposnom, prihvatljivom i neprihvatljivom, moralnom i nemoralnom. Važno je da zapamtite da su sve te prosudbe uma samo produkt vašeg kondicioniranja kroz odgoj, društvo i religiju.

I svejedno je jesu li vaša osuđivanja usmjerena prema vama samima ili prema drugima, ona vas drže podalje od toga da doživite ljepotu i božanstvenost koja leži unutar vas. Tek kad razbijete kavez svojih uvjetovanosti i dosegnete istinu koja leži u vašim srcima, moći ćete vidjeti život onakvim kakav on jest.

Zen karta “kraljice oblaka” je spoj elementa vode i zraka. Njena izvorna inspiracija, nadahnuće i emocije (element voda), pod utjecajem uma (element zraka) ograničavaju se u stroge i uske okvire. Pokrivene oči govore da ne želi vidjeti stvarnost. Ona je sklona moraliziranju, prosuđivanju, osuđivanju, netoleranciji, strogosti načela, “čednosti”, krutosti, usiljenosti, snobizmu… Preispitajte se da vi možda niste sada takvi!

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.