Uštogljenost

Moraliziranje je ograničilo sve slasti i energije života na uske okvire njenog uma. Tamo život ne može teći, pa je ona doista postala smežurana poput suhe šljive. Njeno ponašanje je vrlo pristojno, usiljeno i ozbiljno, a na svaku situaciju uvijek gleda crno-bijelo, poput dragulja kojeg nosi oko vrata.

Ova “kraljica oblaka” sakriva se u umovima svih koji su odrasli s krutim idejama o dobrom i lošem, grešnom i kreposnom, prihvatljivom i neprihvatljivom, moralnom i nemoralnom. Važno je da zapamtite da su sve te prosudbe uma samo produkt vašeg kondicioniranja kroz odgoj, društvo i religiju.

I svejedno je jesu li vaša osuđivanja usmjerena prema vama samima ili prema drugima, ona vas drže podalje od toga da doživite ljepotu i božanstvenost koja leži unutar vas. Tek kad razbijete kavez svojih uvjetovanosti i dosegnete istinu koja leži u vašim srcima, moći ćete vidjeti život onakvim kakav on jest.

Zen karta “kraljice oblaka” je spoj elementa vode i zraka. Njena izvorna inspiracija, nadahnuće i emocije (element voda), pod utjecajem uma (element zraka) ograničavaju se u stroge i uske okvire. Pokrivene oči govore da ne želi vidjeti stvarnost. Ona je sklona moraliziranju, prosuđivanju, osuđivanju, netoleranciji, strogosti načela, “čednosti”, krutosti, usiljenosti, snobizmu… Preispitajte se da vi možda niste sada takvi!

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.