Zec kao vaša životinja moći

Zec vam donosi dobrobiti uravnoteženosti duhovnog i fizičkog svijeta, dobru intuiciju te obećanje ostvarenja. Prema drevnim keltskim tradicijama zec je biće božice, mjeseca, noći, ali i zore, bistrenja, svjetlosti i istoka. Također je simbol oba ekvinocija, kada je prisutno uzbuđenje zbog ponovnog rođenja, plodnog obilja te voljnog otpuštanja svakog kreativnog ciklusa koji u to vrijeme dolazi svome kraju. Duh zeca, ili Geàrr kako su ga zvali druidi, vam može pomoći u vremenima promjene te da se više oslanjate na svoju intuiciju da vas vodi kroz život.

Samo pazite da zadržite ravnotežu između praktičnog i fizičkog poimanja svijeta i duhovnog viđenja i intuicije. Ako uzimate baš svaku neobičnu pojavu na svom putu kao neki važan znak ili obraćate isuviše pažnje kanaliziranim porukama i porukama s kartica, to bi moglo ukazivati da ste izgubili balans te da biste trebali malo više koristiti i zdravi razum.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.