Zec kao vaša životinja moći

Zec vam donosi dobrobiti uravnoteženosti duhovnog i fizičkog svijeta, dobru intuiciju te obećanje ostvarenja. Prema drevnim keltskim tradicijama zec je biće božice, mjeseca, noći, ali i zore, bistrenja, svjetlosti i istoka. Također je simbol oba ekvinocija, kada je prisutno uzbuđenje zbog ponovnog rođenja, plodnog obilja te voljnog otpuštanja svakog kreativnog ciklusa koji u to vrijeme dolazi svome kraju. Duh zeca, ili Geàrr kako su ga zvali druidi, vam može pomoći u vremenima promjene te da se više oslanjate na svoju intuiciju da vas vodi kroz život.

Samo pazite da zadržite ravnotežu između praktičnog i fizičkog poimanja svijeta i duhovnog viđenja i intuicije. Ako uzimate baš svaku neobičnu pojavu na svom putu kao neki važan znak ili obraćate isuviše pažnje kanaliziranim porukama i porukama s kartica, to bi moglo ukazivati da ste izgubili balans te da biste trebali malo više koristiti i zdravi razum.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.