Mrav kao animalni vodič

Mravi se često koriste za prikaz vrlo organizirane i marljive zajednice. I doista, ako ih promatrate, možete samo biti impresionirani njihovom predanošću da sakupljaju hranu i dijele je s ostatkom mravinjaka. Solidarnost je za mrave najvažnija osobina.

Ako vam se pojavljuje duh mrava, svakako vas poziva da učinite nešto za svoju zajednicu. To može biti bilo kakav angažman uložen u dobrobit drugih: briga za obitelj i prijatelje, ulaganje svog vremena u dobrotvorne inicijative, druženje s drugim ljudima kako biste zajedno stvorili neki uzbudljiv projekt…

Sve dok vaše aktivnosti uključuju ideju udruživanja snaga i međusobnog podržavanja, primjenjivat ćete savjet koji vam dolazi od duha mrava. To će stvoriti divan osjećaj pripadnosti, a i dobit ćete najmanje onoliko koliko ćete dati.

Poruka od mrava: “Solidarnost je lijepa i korisna. Učinite nešto za svoju zajednicu.”

No, ako se osjećate trenutno nemotivirani, pasivni, neproduktivni, i ako zbog toga osjećate krivnju, onda svakako pogledajte ovaj video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.