Mrav kao animalni vodič

Mravi se često koriste za prikaz vrlo organizirane i marljive zajednice. I doista, ako ih promatrate, možete samo biti impresionirani njihovom predanošću da sakupljaju hranu i dijele je s ostatkom mravinjaka. Solidarnost je za mrave najvažnija osobina.

Ako vam se pojavljuje duh mrava, svakako vas poziva da učinite nešto za svoju zajednicu. To može biti bilo kakav angažman uložen u dobrobit drugih: briga za obitelj i prijatelje, ulaganje svog vremena u dobrotvorne inicijative, druženje s drugim ljudima kako biste zajedno stvorili neki uzbudljiv projekt…

Sve dok vaše aktivnosti uključuju ideju udruživanja snaga i međusobnog podržavanja, primjenjivat ćete savjet koji vam dolazi od duha mrava. To će stvoriti divan osjećaj pripadnosti, a i dobit ćete najmanje onoliko koliko ćete dati.

Poruka od mrava: “Solidarnost je lijepa i korisna. Učinite nešto za svoju zajednicu.”

No, ako se osjećate trenutno nemotivirani, pasivni, neproduktivni, i ako zbog toga osjećate krivnju, onda svakako pogledajte ovaj video:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.