Osobna preobrazba

Ova zen karta iz skupine velikih arkana, u drugim špilovima tarota znana kao karta Smrt, najavljuje ili objavljuje veliku promjenu – umiranje starih obrazaca razmišljanja i ponašanja, dosadašnjeg načina života, posla ili nekog odnosa. Proces može biti neugodan samo ukoliko ste snažno vezani za ono što umire, tj. transformira se u novi pojavni oblik.

Promjene su cikličke, dio su života, a kad vam se ova zen karta pojavi, pruža vam saznanje da je jedna takva preobrazba na pomolu te vas priprema da biste joj se s mirom mogli prepustiti. Ako osjetite pritom tugu ili druge emocije, prihvatite ih kao dio procesa transformacije i dozvolite si odmor koji krijepi kako biste nakon preobrazbe obnovljeni krenuli dalje.

Ovo je vrijeme za duboko otpuštanje. Dozvolite bilo kakvoj boli, tuzi ili teškoćama da jednostavno budu prisutne i prihvatite njihovu “činjeničnost”. To je vrlo slično iskustvu Gautama Buddhe kad je, nakon godina traženja, konačno odustao znajući da nema više ništa što bi mogao učiniti. Upravo te noći postao je prosvijetljen. Preobrazba, poput smrti, dolazi u svoje vrijeme. I, poput smrti, prenosi vas iz jedne dimenzije u drugu.

Središnji lik na ovoj karti sjedi na golemom cvijetu praznine i u rukama drži simbole transformacije – mač koji zasijeca kroz iluziju, zmiju koja se pomlađuje odbacujući svoju kožu, slomljeni lanac ograničenja te simbol transcendentne dualnosti yin i yang. Jedna njegova ruka položena je u krilu, otvorena i prijemčiva. Druga seže prema dolje kako bi dotakla usne usnulog lica koje simbolizira smirenost koja se javlja kada se odmarate. Lotosov cvijet, koji se nalazi u jednoj od ruku, simbol je duha i preobrazbe te zajedništva suprotnosti – svjetla (sunca) i tame (vode). Na glavi mu je ptica nalik ždralu koja sagorijeva poput Feniksa kako bi se nanovo rodila iz vlastitog pepela.

U transformaciji vam može pomoći jedna od ovih vođenih meditacija:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.