Mačka kao vaša životinja moći

Mačka vam donosi sposobnost da mirno i bez prosuđivanja promatrate neku situaciju prije nego donesete odluku. Dok se čini da mačka spava, ona zapravo osluškuje. Tako nepomično može ležati satima prije nego krene djelovati s odlučnošću. Vi imate svako pravo da znate i sami prosuđujete važne stvari u svom životu.

Mačka, Cat na galskom, ujedinjuje svjesnost duhovnog svijeta i iznimno razvijenu fizičku senzualnost. Te dvije stvari nisu suprotni polariteti, kako bi neki dualistički sustavi duhovnosti htjeli da vjerujemo, već su to samo različite facete jednog kontinuuma svjesnosti i senzitivnosti. Rad na vlastitoj cjelovitosti uključuje prihvaćanje oba svijeta, fizičkog i nefizičkog.

Mačka u svom duhovnom obliku lako putuje drugim svjetovima, ali za vas je važno da ostanete dobro uzemljeni u svakodnevnoj fizičkoj realnosti. Interes za okultno i mistično ponekad može biti i neprikladan, pogotovo ako ga rabite kao obranu od boli i teškoća življenja u ovom svijetu.

Osim toga, mačka može biti i indolentna i samozadovoljna te vas ova karta poziva da se preispitate niste li i vi postali takvi. Ako ste okupirani samima sobom toliko da ne brinete previše o drugima i svijetu oko sebe, obuzeo vas je negativni aspekt mačjeg duha. Otvorite se magiji fizičkog svijeta i ne bježite više od realnosti!

Vođenu meditaciju za prisutnost u ovom svijetu dok se istovremeno otvarate na ezoterične energetske elemente, poslušajte ovdje:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.