Mačka kao vaša životinja moći

Mačka vam donosi sposobnost da mirno i bez prosuđivanja promatrate neku situaciju prije nego donesete odluku. Dok se čini da mačka spava, ona zapravo osluškuje. Tako nepomično može ležati satima prije nego krene djelovati s odlučnošću. Vi imate svako pravo da znate i sami prosuđujete važne stvari u svom životu.

Mačka, Cat na galskom, ujedinjuje svjesnost duhovnog svijeta i iznimno razvijenu fizičku senzualnost. Te dvije stvari nisu suprotni polariteti, kako bi neki dualistički sustavi duhovnosti htjeli da vjerujemo, već su to samo različite facete jednog kontinuuma svjesnosti i senzitivnosti. Rad na vlastitoj cjelovitosti uključuje prihvaćanje oba svijeta, fizičkog i nefizičkog.

Mačka u svom duhovnom obliku lako putuje drugim svjetovima, ali za vas je važno da ostanete dobro uzemljeni u svakodnevnoj fizičkoj realnosti. Interes za okultno i mistično ponekad može biti i neprikladan, pogotovo ako ga rabite kao obranu od boli i teškoća življenja u ovom svijetu.

Osim toga, mačka može biti i indolentna i samozadovoljna te vas ova karta poziva da se preispitate niste li i vi postali takvi. Ako ste okupirani samima sobom toliko da ne brinete previše o drugima i svijetu oko sebe, obuzeo vas je negativni aspekt mačjeg duha. Otvorite se magiji fizičkog svijeta i ne bježite više od realnosti!

Vođenu meditaciju za prisutnost u ovom svijetu dok se istovremeno otvarate na ezoterične energetske elemente, poslušajte ovdje:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.