Bizon kao animalni vodič

Bizon je simbol obilja. U stara vremena to je sigurno bilo tako za indijanska plemena, kojima je bizon donosio mnoge blagoslove: meso, kožu, kosti… brojne stvari na kojima su mu bili zahvalni.

Sada bizon pita vas: Osjećate li zahvalnost za ono što imate u životu? Ili se radije usredotočujete na nedostatke i na aspekte koji “ne funkcioniraju”?

Stalno nezadovoljstvo je zapravo loša strategija, jer nikad neće poboljšati vašu situaciju. Samo će vam donijeti još više razloga da budete frustrirani. S druge strane, zahvalnost je sigurno jedna od najviših vibracija koju ćete ikada postići. Čak i ako to ne shvaćate, sigurno imate mnogo stvari na kojima možete biti zahvalni – prva je jednostavno to što ste živi, što dišete i možete voljeti. Iz te osnovne istine možete graditi što god želite od života, čak i kad su okolnosti izazovne.

Svemir djeluje na principu pojačavanja: uvijek ćete dobiti više onoga na što se fokusirate. Ako se usredotočite na zahvalnost, dobit ćete više stvari na kojima ste zahvalni, stvarajući tako začarani krug. Zato pobrojite svoje blagoslove jer će to uvijek biti najpametniji i najkonstruktivniji način za izgradnju sretnog života.

Poruka od bizona: “Odaberite biti iskreno zahvalni, a Univerzum će vam poslati još više stvari na kojima ćete biti zahvalni. Redovito recite hvala za sve što imate.”

Evo vam malo razloga za zahvalnost kroz ovaj kratki video:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.