Bizon kao animalni vodič

Bizon je simbol obilja. U stara vremena to je sigurno bilo tako za indijanska plemena, kojima je bizon donosio mnoge blagoslove: meso, kožu, kosti… brojne stvari na kojima su mu bili zahvalni.

Sada bizon pita vas: Osjećate li zahvalnost za ono što imate u životu? Ili se radije usredotočujete na nedostatke i na aspekte koji “ne funkcioniraju”?

Stalno nezadovoljstvo je zapravo loša strategija, jer nikad neće poboljšati vašu situaciju. Samo će vam donijeti još više razloga da budete frustrirani. S druge strane, zahvalnost je sigurno jedna od najviših vibracija koju ćete ikada postići. Čak i ako to ne shvaćate, sigurno imate mnogo stvari na kojima možete biti zahvalni – prva je jednostavno to što ste živi, što dišete i možete voljeti. Iz te osnovne istine možete graditi što god želite od života, čak i kad su okolnosti izazovne.

Svemir djeluje na principu pojačavanja: uvijek ćete dobiti više onoga na što se fokusirate. Ako se usredotočite na zahvalnost, dobit ćete više stvari na kojima ste zahvalni, stvarajući tako začarani krug. Zato pobrojite svoje blagoslove jer će to uvijek biti najpametniji i najkonstruktivniji način za izgradnju sretnog života.

Poruka od bizona: “Odaberite biti iskreno zahvalni, a Univerzum će vam poslati još više stvari na kojima ćete biti zahvalni. Redovito recite hvala za sve što imate.”

Evo vam malo razloga za zahvalnost kroz ovaj kratki video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.