Znakovi

Ponekad odgovori koje tražite dođu u obliku znakova i simbola! No, nisu znakovi i poruke SVE što putem vidite, kako prečesto viđam to kod ljudi koji svaku bubu koja sleti pred njih ili niz istih brojeva na registarskim tablicama ili satu tumače kao neki znak (znak čega???). Znak je znak samo ako ga točno razumijete, ako MOMENTALNO rezonirate s njim i u sebi osjetite titraj, prepoznavanje i jasnoću.

Ako o znaku morate razmišljati to nije znak, to se onda samo vaš um igra s vama. I ako znak tumačite samo kao “poruku anđela” (kakvu poruku???), žao mi je, ali to nije to. Pomisao “to je znak da neko više duhovno biće brine o meni” je također samoobmanjivanje, ne u smislu da možda netko stvarno ne brine o vama, već, koja je svrha toga za vas SAD!??

Kad sam u prirodi, znakovi su česti… Jednom sam na Učki pronašao jelenov rog nakon što sam tog jutra izvukao kartu jelena za sebe s porukom koja je rezonirala s temom koja me okupirala tih dana. Isti dan sam izvukao kartu sa simbolizmom jelena, naišao na tragove jelena, a potom našao i njegov rog. Takvi znakovi ne ostavljaju sumnje. Ostalo često bude navlačenje značenja koje nam odgovara…

I da vas utješim, i sam sam često bio žrtva vlastitih obmana, dok nisam osvijestio što si radim i da mi to nimalo ne pomaže u životu. Zato danas sa sigurnošću zbog vlastitog iskustva tvrdim da nije znak sve što vidite! Opsesivno oslanjanje na znakove je put u život u pasivnosti, nekreativnosti i nepoduzetnosti. Umjesto na sebe, oslanjate se na znakove “odozgo” – i zato stojite na mjestu.

POGLEDAJTE I VIDEO O KOMUNIKACIJI S VIŠIM JA:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.