Posvećenost onome što radite

Ove tri žene su visoko u zraku, zaigrane su i slobodne, ali i na oprezu te ovisne jedna o drugoj. Na trapezu si nitko ne može dopustiti da bude malo “odsutan”, čak niti na djelić sekunde. Upravo je taj grif potpune pozornosti usmjerene na trenutak u kojem se nalazite predstavljen na ovoj karti.

Možete osjećati da imate previše stvari za obaviti odjednom i zaglibiti pokušavajući napraviti nešto malo ovdje, pa malo tamo, umjesto da uzmete samo jedan zadatak i prionete na njega. Ili, možda mislite da je vaš zadatak “dosadan” zato što ste zaboravili da je važno ne što radite, već kako to radite. Razviti umijeće potpune prisutnosti dok se odazivate na bilo kakve zahtjeve koji vam dolaze, onako kako dolaze, jedan je od najvećih darova koje možete dati sami sebi. Idući samo korak po korak kroz život, dajući svakom koraku svoju potpunu pažnju i energiju, to može unijeti čudesnu novu vitalnost i kreativnost u sve što radite.

Još se tema dade iščitati iz ove karte. Primarna tema je, kako je gore opisano, potpuna prisutnost u onome što upravo sada radite, usredotočenost, fokusiranost, obavljanje stvari jedne po jedne, korak po korak, i njihovo potpuno dovršenje prije nego prijeđete na sljedeći zadatak.

Druga tema je važnost oslanjanja na druge i međusobno povjerenje. Ove tri žene ne bi mogle izvoditi točku na trapezu da se oslanjaju samo na sebe. Ovisne su jedna o drugoj i zato je važno povjerenje, suradnja i usklađenost.

Treća tema je kretanje kroz prostor-vrijeme na način da morate otpustiti nešto staro kako biste primili novo, ali baš u pravom trenutku, koji pak morate naučiti prepoznati, opet surađujući s povjerenjem, no ovaj put s univerzumom, osluškujući poruke s budnom pažnjom. Žena u sredini mora otpustiti ženu na jednom trapezu upravo u onom momentu kad uhvati drugu za ruke. Sve se odvija skladno, elegantno, s lakoćom, “kao po loju”.

Teme karte bi također mogle biti i hrabrost potrebna za izvođenje ovakve točke, strpljivo, ustrajno i predano uvježbavanje akrobacije, i sl.

Evo, vježbajte potpunu prisutnost samo 5 minuta kroz ovaj video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.