Znate li plesati na kiši?

Ove tri žene koje plešu na vjetru i kiši podsjećaju vas da slavlje nikada ne treba ovisiti o vanjskim okolnostima. Ne trebate čekati poseban praznik, formalnu prigodu ili sunčani dan bez oblaka. Istinsko slavlje izrasta iz radosti koju prvo osjećate duboko u sebi, a potom se ona izlijeva u obilju pjesme, plesa, smijeha… i da, čak i suza zahvalnica.

Ova zen karta ukazuje da postajete sve više pristupačni i otvoreni za mnoge mogućnosti u životu koje se mogu proslaviti te da s tim možete i druge zaraziti. Nemojte se zamarati s planiranjem zabave gledajući na kalendar. Raspustite kosu, izujte cipele i počnite gacati po lokvama. U svakom momentu oko vas je veselica!

Osho kaže: “Jesi li ikada vidio drvo u depresiji? Jesi li ikada ugledala pticu koja pati od anksioznosti? Jesi li vidio neurotičnu životinju? Ne, život nije takav, nimalo. Samo je čovjek negdje zastranio, a zastranio je jer misli da je vrlo mudar i pametan.”

Karta vas poziva na radost, slavlje, veselje i uživanje. Govori da vanjske okolnosti ne moraju nužno biti sjajne, ali da u sebi već nosite izvor radosti kojem možete i trebate dopustiti da poteče i izlije se na van, jer osim što će okrijepiti vas same, koristit će i drugima. Razmijeniti svoju radost s drugima – u tome je caka!

I da, uvjetovani ste misliti da radost dolazi od vanjskih okolnosti i kreće prema unutra – “eh, da mi je to i to, onda bih konačno bila zadovoljna i sretna. Tada bih se mogla istinski opustiti i zabaviti…”. Poznato?

Da, vanjski događaji i situacije sigurno utječu na vas, ne možete zatvarati oči i ignorirati ih. No, važno je samo zapamtiti da je tok radosti upravo suprotan i da sigurno možete pronaći razlog za veselje čak i onda kada vani “pada kiša i puše vjetar”. Nećete ni primijetiti da je kiša prošla i sunce granulo. Znat ćete samo da vam je bilo zabavno. Kamo ćete onda gledati i tražiti razloge za radost – unutra ili van?

Evo vam malo razloga za radovanje:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.