Zmaj vode kao vaša životinja moći

Zmaj vode, Draig-uisge na galskom (čita se draig-ušku), izvlači na površinu sve ono što je bilo sakriveno. Sjećanja i tajne želje koje su dugo ležale zaboravljene ili potisnute u vašoj podsvijesti, sada mogu izroniti te vas preplaviti i užasnuti sa svojom očitom negativnošću i destruktivnošću. Takvom iskustvu trebate prići sa suosjećanjem i hrabrošću, jer ćete na kraju iskusiti veću dubinu vlastite duše i bolju povezanost sa životom. Iako ćete se povremeno osjećati preopterećeni silinom takvih emocija, s vremenom ćete steći ravnotežu i stabilnost jer će se ti snažni osjećaji integrirati u vašoj svijesti.

Zmaj vode vas također upozorava da istraživanju vlastite psihe, podsvijesti i prošlosti pristupite s oprezom. Vaše svjesno Ja može usvojiti samo ograničenu dozu potisnutih i nesvjesnih sadržaja. Mudro je da radite na tome u malim koracima, postupno integrirajući nesvjesne sadržaje u svoju svijest. Za iscjeljivanje i postizanje cjelovitosti najbolji je onaj pristup koji je lagan, nježan i spor. Izbjegavajte tehnike i radionice koje stavljaju naglasak na neprestanom retraumatiziranju pod izlikom da se radi o “iscjeljivanju”. I čuvajte se ideje da ako na nekoj seansi nije bilo katarzičnih izljeva emocija, da onda seansa nije bila djelotvorna. Zmaj vode je opasan, ne izazivajte ga!

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.