Zmaj vode kao vaša životinja moći

Zmaj vode, Draig-uisge na galskom (čita se draig-ušku), izvlači na površinu sve ono što je bilo sakriveno. Sjećanja i tajne želje koje su dugo ležale zaboravljene ili potisnute u vašoj podsvijesti, sada mogu izroniti te vas preplaviti i užasnuti sa svojom očitom negativnošću i destruktivnošću. Takvom iskustvu trebate prići sa suosjećanjem i hrabrošću, jer ćete na kraju iskusiti veću dubinu vlastite duše i bolju povezanost sa životom. Iako ćete se povremeno osjećati preopterećeni silinom takvih emocija, s vremenom ćete steći ravnotežu i stabilnost jer će se ti snažni osjećaji integrirati u vašoj svijesti.

Zmaj vode vas također upozorava da istraživanju vlastite psihe, podsvijesti i prošlosti pristupite s oprezom. Vaše svjesno Ja može usvojiti samo ograničenu dozu potisnutih i nesvjesnih sadržaja. Mudro je da radite na tome u malim koracima, postupno integrirajući nesvjesne sadržaje u svoju svijest. Za iscjeljivanje i postizanje cjelovitosti najbolji je onaj pristup koji je lagan, nježan i spor. Izbjegavajte tehnike i radionice koje stavljaju naglasak na neprestanom retraumatiziranju pod izlikom da se radi o “iscjeljivanju”. I čuvajte se ideje da ako na nekoj seansi nije bilo katarzičnih izljeva emocija, da onda seansa nije bila djelotvorna. Zmaj vode je opasan, ne izazivajte ga!

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.