Broć kao vaša biljka moći

Broć je biljka iz čijeg se korijena dobiva purpurno crvena boja, što simbolizira krv, životnu silu, fizičku vitalnost i plodnost zemlje, tj. žensko načelo psihe. Stoga ova druidska karta označava da ste došli do prijelomne točke u svom životu. To može biti određeni životni period poput puberteta, menopauze ili andropauze, ali na suptilnijoj razini to može označavati da ste dosegli važnu točku u svom razvoju. Kako god, broć, Madar na galskom, označava nešto značajno i vrijedno prepoznavanja.

Ako prepoznajete o čemu se radi, možda ćete htjeti obilježiti taj poseban trenutak s nekim “ritualom prijelaza” ili hodočašćem na neko vama sveto mjesto gdje možete ostaviti neki znak svoje želje ili molitve.

Još jedna interpretacija ove karte je da vam je sada potrebna snaga (vitalna sila). To može biti fizička snaga ili snaga karaktera kako biste izdržali izazovne okolnosti i oduprli se kušnji da idete linijom manjeg otpora.

Podržite se u prijelazu s ovim vođenim videom:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 €/min. | mob. 1,12 €/min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.