Broć kao vaša biljka moći

Broć je biljka iz čijeg se korijena dobiva purpurno crvena boja, što simbolizira krv, životnu silu, fizičku vitalnost i plodnost zemlje, tj. žensko načelo psihe. Stoga ova druidska karta označava da ste došli do prijelomne točke u svom životu. To može biti određeni životni period poput puberteta, menopauze ili andropauze, ali na suptilnijoj razini to može označavati da ste dosegli važnu točku u svom razvoju. Kako god, broć, Madar na galskom, označava nešto značajno i vrijedno prepoznavanja.

Ako prepoznajete o čemu se radi, možda ćete htjeti obilježiti taj poseban trenutak s nekim “ritualom prijelaza” ili hodočašćem na neko vama sveto mjesto gdje možete ostaviti neki znak svoje želje ili molitve.

Još jedna interpretacija ove karte je da vam je sada potrebna snaga (vitalna sila). To može biti fizička snaga ili snaga karaktera kako biste izdržali izazovne okolnosti i oduprli se kušnji da idete linijom manjeg otpora.

Podržite se u prijelazu s ovim vođenim videom:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.