Sokol kao animalni vodič

Poput sokola koji visoko leti nebom i uživa u svježem zraku, vrijeme je da i vi duboko udahnete i tako dobijete malo svježeg zraka te se izdignete iznad situacije koja vas tišti.

U ona vremena velikih promjena i transformacija možete iskusiti vrlo teške, ponekad preplavljujuće emocije: strah, tugu, tjeskobu, nesigurnost, odbacivanje, čak i paniku, da nabrojimo neke… U takvim situacijama um grozničavo traži izlaz, što uglavnom dovodi samo do pojačanja tih osjećaja. Pravi je odgovor, međutim, mnogo jednostavniji: samo dišite.

Sada duboko udahnite… Stvarno udahnite duboko! Sada! Jednostavno učinite to. Osjetite ponovno povezivanje sa sadašnjim trenutkom i osvijestite momentalni predah koji ovaj osnovni postupak donosi vašem umu i tijelu. Disanje je najjednostavniji, najprirodniji i najbrži način za oslobađanje od napetosti. Nije ni čudo što uzdahnete kako biste izrazili duboko olakšanje. Pa čemu komplicirati? Štoviše, ovo rješenje je besplatno i uvijek vam je dostupno u svakoj situaciji.

Nakon što neko vrijeme svjesno dišete, osjetit ćete da se beskrajni ciklus negativnih misli počinje rasplinjavati. A ono što vam se prije nekoliko minuta činilo groznim, sada vam se počinje činiti rješivim.

Poruka od sokola: “Samo dišite.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.