Gavran kao vaša životinja moći

Gavran nije zlokoban znamen smrti, već prije svega simbol inicijacije, iscjeljenja i zaštite. Bran, kako su ga nazivali druidi, označava smrt u simboličkom smislu – umiranje jedne stvari, što otvara prostor za rađanje druge. Svaka inicijacija je zapravo smrt starog života i rađanje u novi. Inicijacija u praksi može biti formalna, poput neke inicijacijske ceremonije, npr. primanja u neki red ili inicijacije u duhovno znanje, poput Reiki inicijacije, ili neformalna, poput uvođenja u tajne novog posla.

Duh gavrana vam donosi i vrlo duboko iscjeljenje koje se ostvaruje putem procesa znanog kao “pomirenje suprotnosti”, a koji vam daje mogućnost da razriješite konflikte koji su bili duboko zakopani u vašoj podsvijesti ili prošlosti.

Gavran govori o spoznavanju mračnih i teških aspekata života koji su vam bili teški za razumjeti. Ponekad morate proći kroz proces dezintegracije i mraka kako biste izronili na svjetlo novog dana. Vaš strah od mraka je zapravo mnogo veći od onoga što biste u njemu mogli zateći. Ova druidska karta može označavati da ste došli do točke kada ćete prodrijeti u svoj mrak kroz slojeve destruktivnosti i bijesa te u njemu pronaći svjetlo koje tamo niste očekivali, a sve uz zaštitu duha gavrana.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.