Kad se osjećate izgubljeno

Putnik koji putuje stazom života ne vidi svoj cilj. Cilj mu niti nije bitan, već sâmo iskustvo putovanja i doživljavanja svega novog što na tom putu susreće. No, ako osjećate da sada lutate ili tražite nešto što nikako da nađete, ova zen karta vam poručuje da cilj još nije vidljiv, da je u magli (pa vam je možda zato teško snaći se), i da će takvo stanje potrajati još neko vrijeme. No sunce u daljini vam sugerira da se ne trebate brinuti jer ste na dobrom putu – kada dođe vrijeme, magla će se dići, prizor će se razbistriti, a cilj vam se jasno pokazati.

Još jedan aspekt značenja odnosi se na stazu koja vijuga po grebenu planine kojom putnik korača. To označava vijuganje u vašem životu, izgubljenost, stranputice, ne pravocrtno gibanje prema određenom naumu ili želji, već traženje, ispipavanje, lutanje, skretanje pa opet vraćanje, sve dok na koncu ne stignete do mjesta osvijetljenog suncem. Put je ipak dobar!

Kad vam se ova zen karta pojavi, ona ukazuje da je vrijeme kretanja i promjene. To može biti fizičko kretanje s jednog mjesta na drugo ili unutrašnje kretanje od jednog načina bivanja prema drugačijem. Što god da je slučaj, ova karta vam obećava da će kretanje biti lagano i da će vam donijeti osjećaj avanture i rasta – nema potrebe za prevelikim naprezanjem ili planiranjem.

Karta Putovanje vas također podsjeća da prihvatite i prigrlite novo, upravo kao kada putujete u neku drugu zemlju s kulturom i okolišem drugačijima od onih na koje ste navikli. Taj stav otvorenosti i prihvaćanja doziva nove prijatelje i iskustva u vaše živote.

Pomoć u prihvaćanju promjene i putovanja primite kroz ovaj video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.