Kupina kao vaša biljka moći

An dris bennaichte kako kupinu nazivaju druidi, snažan je simbol ustrajnosti i ukorijenjenosti koje na kraju donose sočne plodove u vaš život.

Ako ste ikada pokušali iskorijeniti kupine sa svoje zemlje, onda znate koliko je to teško. Njeno korijenje se proteže duboko i na širokom području te koliko god da je sjekli i vadili korijenje, ona će uvijek naći način da ponovno nikne. Time kupina simbolizira da je sada u nekom aspektu vašeg života potrebna takva energija – ne dajte se odgurati, budite duboko ukorijenjeni, čvrsto stojte na svojoj poziciji, ne popuštajte, budite ustrajni i uporni do kraja, jer će vam samo takve osobine donijeti željeni rezultat, simboliziran slatkim i sočnim plodovima kupine.

Druga simbolika kupine je postavljanje zdravih granica. Kupina raste u gustim grmovima i oboružana je trnjem te ne dopušta da joj se priđe samo tako. Time vam govori da je važno postaviti zdrave granice preko kojih ne smijete dopuštati pristup, ali isto tako morate poštovati i tuđe granice. Poštivanjem vlastitih i tuđih granica doći će vrijeme za prirodnu darežljivost, opet simboliziranu rađanjem sočnih plodova kupine.

No, samo pripazite da se vaše zdravo postavljanje granica ne pretvori u iritabilnost, preosjetljivost i obrambeno reagiranje na svaku sitnicu te da ustrajnost ne zamijenite tvrdoglavošću i nepopustljivošću.

Za snažno ukorjenjivanje poput kupina i zdravo postavljanje granica, vodite se ovom meditacijom:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.