Kupina kao vaša biljka moći

An dris bennaichte kako kupinu nazivaju druidi, snažan je simbol ustrajnosti i ukorijenjenosti koje na kraju donose sočne plodove u vaš život.

Ako ste ikada pokušali iskorijeniti kupine sa svoje zemlje, onda znate koliko je to teško. Njeno korijenje se proteže duboko i na širokom području te koliko god da je sjekli i vadili korijenje, ona će uvijek naći način da ponovno nikne. Time kupina simbolizira da je sada u nekom aspektu vašeg života potrebna takva energija – ne dajte se odgurati, budite duboko ukorijenjeni, čvrsto stojte na svojoj poziciji, ne popuštajte, budite ustrajni i uporni do kraja, jer će vam samo takve osobine donijeti željeni rezultat, simboliziran slatkim i sočnim plodovima kupine.

Druga simbolika kupine je postavljanje zdravih granica. Kupina raste u gustim grmovima i oboružana je trnjem te ne dopušta da joj se priđe samo tako. Time vam govori da je važno postaviti zdrave granice preko kojih ne smijete dopuštati pristup, ali isto tako morate poštovati i tuđe granice. Poštivanjem vlastitih i tuđih granica doći će vrijeme za prirodnu darežljivost, opet simboliziranu rađanjem sočnih plodova kupine.

No, samo pripazite da se vaše zdravo postavljanje granica ne pretvori u iritabilnost, preosjetljivost i obrambeno reagiranje na svaku sitnicu te da ustrajnost ne zamijenite tvrdoglavošću i nepopustljivošću.

Za snažno ukorjenjivanje poput kupina i zdravo postavljanje granica, vodite se ovom meditacijom:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.