Paprat kao vaša biljka moći

Paprat, Raineach na galskom, jedna je od najstarijih biljaka na svijetu, simbol životne sile koja dolazi iz zemlje, ali i s neba, te tako označava plodnost u svakom obliku. Sada ste blagoslovljeni sa životnom silom i energijom koja se može manifestirati na suptilan ili na dramatičan način. Kako god bilo, imajte na umu da ta energija dolazi iz temeljno duhovne prirode svega stvorenog.

Način kako možete održavati kontakt s tom životnom silom je kroz duhovnu praksu koja vas usklađuje s ritmovima prirode i svemira. Druidstvo je zapravo senzualna duhovnost, što znači da možete prihvatiti tjelesne užitke i osjećaje te prepoznavati njihovu duhovnu narav – poboljšati svoje cijenjenje toga, a ne osjećati krivnju.

Slavite festivale godišnjih doba, meditirajte na moć prirodnih elemenata, posjećujte drevna mjesta, upijajte energije Mjeseca, Sunca i zvijezda… sve su to načini da se otvorite moćima vidljivog i nevidljivog univerzuma.

Vođena meditacija na moć elemenata:

Paprat, kao relativno neugledna biljka koju se lako previdi te biljka u čijem se lišću mogu sakriti malene životinje, može označavati i potrebu da budete neprimijećeni u situaciji u kojoj isticanje ne bi bilo mudro. Zapadnjačka kultura ohrabruje slavu, otkrivanje i bivanje “na čelu”, dok se osobine skromnosti, samozatajnosti i rada u pozadini ne cijene dovoljno. Možda vam sada intuicija govori da biste trebali odabrati suptilniji, manje direktan pristup situaciji!?

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.