Paprat kao vaša biljka moći

Paprat, Raineach na galskom, jedna je od najstarijih biljaka na svijetu, simbol životne sile koja dolazi iz zemlje, ali i s neba, te tako označava plodnost u svakom obliku. Sada ste blagoslovljeni sa životnom silom i energijom koja se može manifestirati na suptilan ili na dramatičan način. Kako god bilo, imajte na umu da ta energija dolazi iz temeljno duhovne prirode svega stvorenog.

Način kako možete održavati kontakt s tom životnom silom je kroz duhovnu praksu koja vas usklađuje s ritmovima prirode i svemira. Druidstvo je zapravo senzualna duhovnost, što znači da možete prihvatiti tjelesne užitke i osjećaje te prepoznavati njihovu duhovnu narav – poboljšati svoje cijenjenje toga, a ne osjećati krivnju.

Slavite festivale godišnjih doba, meditirajte na moć prirodnih elemenata, posjećujte drevna mjesta, upijajte energije Mjeseca, Sunca i zvijezda… sve su to načini da se otvorite moćima vidljivog i nevidljivog univerzuma.

Vođena meditacija na moć elemenata:

Paprat, kao relativno neugledna biljka koju se lako previdi te biljka u čijem se lišću mogu sakriti malene životinje, može označavati i potrebu da budete neprimijećeni u situaciji u kojoj isticanje ne bi bilo mudro. Zapadnjačka kultura ohrabruje slavu, otkrivanje i bivanje “na čelu”, dok se osobine skromnosti, samozatajnosti i rada u pozadini ne cijene dovoljno. Možda vam sada intuicija govori da biste trebali odabrati suptilniji, manje direktan pristup situaciji!?

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.