Princ na bijelom konju

Jedne bajkovite večeri upoznat ćete svoju srodnu dušu, savršenu osobu koja će zadovoljavati sve vaše potrebe i ispuniti sve vaše snove. Točno? Pogrešno!

Ta fantazija, koju pisci pjesama i poete tako zdušno žele ovjekovječiti, svoje korijene vuče iz sjećanja na maternicu gdje ste bili zaštićeni i “jedno” sa svojim majkama. Uopće nije čudno da cijeloga života žarko žudite vratiti se na to mjesto. Ali, rečeno prilično brutalno – to je djetinjasti san. Zadivljujuće je koliko se tvrdoglavo zanosite tim snovima pred licem stvarnosti.

Nitko, bio to vaš sadašnji partner ili neki partner o kojem maštate u budućnosti, nije dužan da vam donese sreću na pladnju, a čak i da želi ne bi to mogao učiniti. Istinska ljubav ne dolazi iz nastojanja da zadovoljite svoje potrebe oviseći o drugome, već razvijajući vlastito unutrašnje bogatstvo i zrelost. Tek tada imate za dati toliko ljubavi da prirodno privlačite ljubavnike (da, u množini!).

Poruka ove zen karte je sanjarenje i zanošenje snovima, ne samo onih o ljubavnom partneru već o bilo čemu u svom životu. Umjesto da se suočite sa stvarnošću i uhvatite u koštac s njom, istovremeno upotrebljavajući i razvijajući vlastite sposobnosti i resurse, nadate se da će se pojaviti “spasitelj” (kao osoba ili kao situacija) koji će to obaviti umjesto vas (ili na kojeg ćete se moći osloniti).

Pozadina toga je osjećaj nesigurnosti, osjećaj da niste sposobni sami nešto iznjedriti ili puki strah od samoće. Osho veli: “Obično mislite da ste se zaljubili u muškarca ili ženu zato što je prekrasan ili prekrasna. To nije istina. Istina je upravo suprotna: zaljubili ste se jer ne možete biti sami.”

A u međuvremenu, dok čekate “princa na bijelom konju”, život prolazi kraj vas…

Pogledajte i ovaj video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.