Pšenica kao vaša biljka moći

Pšenica, tj. druidska karta Cruithneachd nagovještava simbolički dolazak žetve, hranjenja i obilja. Ovo je vrijeme da cijenite sve što vam je Priroda dala te da proslavite rezultate svog teškog rada. Ovo je također vrijeme da na trenutak predahnete, pogledate svoja dosadašnja postignuća i zahvalite se na “žetvi” koju ste upravo obavili.

Možda ulažete mnogo vremena i truda u “sijanje sjemena i u njegu svojih biljaka” – radeći za budućnost i brinući o svojoj obitelji – no, iznimno je važno da si date vremena da uživate u životu i u sadašnjem trenutku te da se družite s članovima obitelji ili šire zajednice.

Ova karta može značiti i da sada ulazite u period obilja koji vam donosi bogatstvo u vašim odnosima te u duhovnom, kreativnom i materijalnom životu. Ovo je karta koja predstavlja darežljivost: kada su zadovoljene vaše fizičke i emotivne potrebe tada ste slobodni fokusirati se na darove koje možete podijeliti sa svijetom.

Uzgajanje pšenice je označilo prelazak iz lovačkog i sakupljačkog načina života u poljoprivredne zajednice. Ta dva načina života se i dan danas mogu sukobljavati u našoj psihi. Imate li teškoća smiriti se na jednom mjestu? Žudite li za putovanjima ili za fleksibilnijim načinom života? Možda ste rastrgani između nomadskog života koji vam pruža sva uzbuđenja neprestanog kretanja i smirenog života koji vam omogućuje da “pustite korijenje” te vam pruža udobnost i prisnost? Ova karta vas podsjeća da oba načina života žive u vama kao drevni arhetipovi te da im se možete posvetiti u različitim razdobljima svog života, no sada vam je više potrebno da se smirite i smjestite na jednom mjestu.

Vođenu meditaciju za balansiranje suprotstavljenih elemenata poslušajte ovdje:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.