Pšenica kao vaša biljka moći

Pšenica, tj. druidska karta Cruithneachd nagovještava simbolički dolazak žetve, hranjenja i obilja. Ovo je vrijeme da cijenite sve što vam je Priroda dala te da proslavite rezultate svog teškog rada. Ovo je također vrijeme da na trenutak predahnete, pogledate svoja dosadašnja postignuća i zahvalite se na “žetvi” koju ste upravo obavili.

Možda ulažete mnogo vremena i truda u “sijanje sjemena i u njegu svojih biljaka” – radeći za budućnost i brinući o svojoj obitelji – no, iznimno je važno da si date vremena da uživate u životu i u sadašnjem trenutku te da se družite s članovima obitelji ili šire zajednice.

Ova karta može značiti i da sada ulazite u period obilja koji vam donosi bogatstvo u vašim odnosima te u duhovnom, kreativnom i materijalnom životu. Ovo je karta koja predstavlja darežljivost: kada su zadovoljene vaše fizičke i emotivne potrebe tada ste slobodni fokusirati se na darove koje možete podijeliti sa svijetom.

Uzgajanje pšenice je označilo prelazak iz lovačkog i sakupljačkog načina života u poljoprivredne zajednice. Ta dva načina života se i dan danas mogu sukobljavati u našoj psihi. Imate li teškoća smiriti se na jednom mjestu? Žudite li za putovanjima ili za fleksibilnijim načinom života? Možda ste rastrgani između nomadskog života koji vam pruža sva uzbuđenja neprestanog kretanja i smirenog života koji vam omogućuje da “pustite korijenje” te vam pruža udobnost i prisnost? Ova karta vas podsjeća da oba načina života žive u vama kao drevni arhetipovi te da im se možete posvetiti u različitim razdobljima svog života, no sada vam je više potrebno da se smirite i smjestite na jednom mjestu.

Vođenu meditaciju za balansiranje suprotstavljenih elemenata poslušajte ovdje:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.