Mačka kao animalni vodič

Pogledajte mačku i odmah ćete osjetiti što njezin duh izražava: potpuno samopouzdanje i neovisnost.

Naravno, mačke vam mogu dati velike darove ljubavi. A neke mačke mogu biti i vrlo društvene. Ali u svojoj biti, one su uvijek samodostatne i sigurne u ono što žele – i ne žele. Sada je vrijeme da se povežete s ovom energijom. Osjećate li se u posljednje vrijeme previše ovisni o nekome ili nečemu? Mislite li da netko drugi može imati nešto što vam nedostaje i treba, poput ljubavi, novca ili moći?

Vratite se sebi i osjetite da, poput mačke, imate sva sredstva koja su vam potrebna da biste bili sretni. Sve je već u vama. Shvatite li to, odmah ćete osjetiti osjećaj slobode i samopouzdanja.

Poruka od mačke: “Vi ste dovoljni sami sebi i suvereno ste biće. Ne morate ovisiti ni o čemu ni o drugima da biste postigli sreću u svom životu.”

Ako osjećate negdje vezanost ili ovisnost, poslužite se ovom vođenom meditacijom za razvrgavanje toga:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.