Mačka kao animalni vodič

Pogledajte mačku i odmah ćete osjetiti što njezin duh izražava: potpuno samopouzdanje i neovisnost.

Naravno, mačke vam mogu dati velike darove ljubavi. A neke mačke mogu biti i vrlo društvene. Ali u svojoj biti, one su uvijek samodostatne i sigurne u ono što žele – i ne žele. Sada je vrijeme da se povežete s ovom energijom. Osjećate li se u posljednje vrijeme previše ovisni o nekome ili nečemu? Mislite li da netko drugi može imati nešto što vam nedostaje i treba, poput ljubavi, novca ili moći?

Vratite se sebi i osjetite da, poput mačke, imate sva sredstva koja su vam potrebna da biste bili sretni. Sve je već u vama. Shvatite li to, odmah ćete osjetiti osjećaj slobode i samopouzdanja.

Poruka od mačke: “Vi ste dovoljni sami sebi i suvereno ste biće. Ne morate ovisiti ni o čemu ni o drugima da biste postigli sreću u svom životu.”

Ako osjećate negdje vezanost ili ovisnost, poslužite se ovom vođenom meditacijom za razvrgavanje toga:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.