Povezanost

Praktične teme ove zen karte su: povezanost s drugima; komunikacija; dijeljenje s drugima; zajedništvo u slavlju, pjesmi i plesu; nesebičnost i povjerenje prema drugim ljudskim bićima; davanje i primanje; osjećaj jedinstva; timski rad; važnost društvenog života; dovršenje nekog posla i završno slavlje. Prepoznajte koja od ovih tema se odnosi na vas jer vas ova zen karta usmjerava prema tome!

Čovječanstvo je ovdje prikazano kao duga od ljudskih bića koja plešu oko mandale Zemlje, spojenih ruku u radosti i zahvalnosti za dar života. Ova karta predstavlja vrijeme komunikacije i dijeljenja izobilja kojima svaki od nas doprinosi cjelini. Ovdje nema vezanosti niti grabežljivosti. To je krug bez straha od osjećaja inferiornosti ili superiornosti.

Kada prepoznate zajednički izvor naše ljudskosti, zajednički izvor naših snova i težnji, naših nada i strahova, tada ste sposobni vidjeti da smo svi mi združeni u tom velikom čudu postojanja. Kada možete objediniti svoje silno unutrašnje bogatstvo kako biste stvorili riznicu ljubavi i mudrosti koja je dostupna svima, tada ste zajedno povezani u sjajan obrazac vječne kreacije.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.