Povezanost

Praktične teme ove zen karte su: povezanost s drugima; komunikacija; dijeljenje s drugima; zajedništvo u slavlju, pjesmi i plesu; nesebičnost i povjerenje prema drugim ljudskim bićima; davanje i primanje; osjećaj jedinstva; timski rad; važnost društvenog života; dovršenje nekog posla i završno slavlje. Prepoznajte koja od ovih tema se odnosi na vas jer vas ova zen karta usmjerava prema tome!

Čovječanstvo je ovdje prikazano kao duga od ljudskih bića koja plešu oko mandale Zemlje, spojenih ruku u radosti i zahvalnosti za dar života. Ova karta predstavlja vrijeme komunikacije i dijeljenja izobilja kojima svaki od nas doprinosi cjelini. Ovdje nema vezanosti niti grabežljivosti. To je krug bez straha od osjećaja inferiornosti ili superiornosti.

Kada prepoznate zajednički izvor naše ljudskosti, zajednički izvor naših snova i težnji, naših nada i strahova, tada ste sposobni vidjeti da smo svi mi združeni u tom velikom čudu postojanja. Kada možete objediniti svoje silno unutrašnje bogatstvo kako biste stvorili riznicu ljubavi i mudrosti koja je dostupna svima, tada ste zajedno povezani u sjajan obrazac vječne kreacije.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.