Žaba kao animalni vodič

Duh žabe povezan je s vodom i idejom čišćenja. Vrijeme je da obratite više pažnje na ono što unosite u svoje tijelo, bilo da je to hrana, piće ili neka druga tvar. Vašem tijelu će goditi temeljita detoksikacija kako bi regenerirajuća snaga vaših stanica mogla raditi na optimalan način. Možete, na primjer, smanjiti sol, šećer i masti te unositi hranu koja je što je više moguće prirodna i organska. I kao što duh žabe sugerira, pijte puno vode.

Ali čišćenje nije povezano samo s fizičkim. Imat ćete koristi i od oslobađanja od toksičnih negativnih misaonih obrazaca, koji zapravo mogu djelovati kao otrov u vama. Pokušajte biti pozitivniji i umirite um na neko vrijeme.

Konačno, duh žabe vas poziva i na stvarno čišćenje u vašem bliskom okruženju. Moguće je da je došlo vrijeme da prekinete neki toksičan odnos koji zagađuje vaš život. Ili bi bilo od velike koristi da napravite temeljito čišćenje kuće ili ureda, jer je vaš životni prostor zapravo odraz vašeg unutrašnjeg bića. A vi ne želite biti kaos, zar ne!?

Poruka od žabe: “Očistite svoje tijelo, um i kuću. Riješite se svega što vam više ne treba. Osjećat ćete se lakšim i čišćim.”

Videa koji će vam pomoći u emotivnom, energetskom i prostornom čišćenju:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.