Bik kao vaša životinja moći

Bik je simbol plodnosti, potencije, sirove snage, obilja, prosperiteta i napretka. Ovo je vrlo povoljna karta ako se odnosi na vaša pitanja vezana uz financije. No, nemojte zaboraviti da je prema drevnim mudrostima istinsko bogatstvo one koje se prvenstveno nalazi u srcu i duši, a tek potom u materijalnom svijetu.

Da biste stekli bilo koji oblik bogatstva potrebno je vrijeme. Duh bika, Tarbh na galskom (čita se tarv), donosi vam potrebnu snagu i ustrajnost kako ne biste postali iscrpljeni i malodušni, pogotovo ako su vaša nastojanja pod izazovnim i iskušavajućim okolnostima već duže vrijeme.

No, bik vam skreće pažnju i na moguću tvrdoglavost ili sklonost inerciji i nedostatku motivacije. Kad se bik ukopa na mjestu, teško da će ga itko pomaknuti. Budite svjesni da je to više stvar volje i osobne odluke, makar i nesvjesne, nego što ovisi o vanjskim okolnostima. Zato potražite korijenske uzroke svoje slabe motiviranosti i ukopanosti u navike, rutinske odnose ili poslove.

Također, kad se bik razjari, postaje vrlo opasan za svoju okolinu. Ovo je negativni aspekt njegove snage i ova druidska karta vas poziva da ako je kod vas slučaj da lako planete i postanete neosjetljivi prema drugima, da razmislite kako tu svoju bikovsku žestinu možete kanalizirati na produktivniji način, bez agresivnih ispada i nesmotrenog povrjeđivanja ljudi kojima ste okruženi.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.