Bik kao vaša životinja moći

Bik je simbol plodnosti, potencije, sirove snage, obilja, prosperiteta i napretka. Ovo je vrlo povoljna karta ako se odnosi na vaša pitanja vezana uz financije. No, nemojte zaboraviti da je prema drevnim mudrostima istinsko bogatstvo one koje se prvenstveno nalazi u srcu i duši, a tek potom u materijalnom svijetu.

Da biste stekli bilo koji oblik bogatstva potrebno je vrijeme. Duh bika, Tarbh na galskom (čita se tarv), donosi vam potrebnu snagu i ustrajnost kako ne biste postali iscrpljeni i malodušni, pogotovo ako su vaša nastojanja pod izazovnim i iskušavajućim okolnostima već duže vrijeme.

No, bik vam skreće pažnju i na moguću tvrdoglavost ili sklonost inerciji i nedostatku motivacije. Kad se bik ukopa na mjestu, teško da će ga itko pomaknuti. Budite svjesni da je to više stvar volje i osobne odluke, makar i nesvjesne, nego što ovisi o vanjskim okolnostima. Zato potražite korijenske uzroke svoje slabe motiviranosti i ukopanosti u navike, rutinske odnose ili poslove.

Također, kad se bik razjari, postaje vrlo opasan za svoju okolinu. Ovo je negativni aspekt njegove snage i ova druidska karta vas poziva da ako je kod vas slučaj da lako planete i postanete neosjetljivi prema drugima, da razmislite kako tu svoju bikovsku žestinu možete kanalizirati na produktivniji način, bez agresivnih ispada i nesmotrenog povrjeđivanja ljudi kojima ste okruženi.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.