Bob kao vaša biljka moći

Bob, tj. keltski bob, Pònair, kako su ga zvali druidi, simbol je plodnosti i ponovnog rođenja. Mladice podsjećaju na falus, a dozrele bobe sliče na embrio. Stari narodi su vjerovali da je bob u direktnoj vezi sa svijetom mrtvih te da kroz šuplje stabljike duhovi umrlih ponovo dolaze na ovaj svijet.

Iz toga proizlazi njegova simbolika ponovnog rađanja. Nešto što ste mislili da je mrtvo ponovno se vraća u vaš život u nekom novom obliku, odnos za koji ste mislili da je završio može se iznenada obnoviti ili neki projekt kojeg ste davno odbacili može iznenada početi donositi dobre rezultate na neočekivani način.

Osim toga, duh keltskog boba vas poziva da iskusite zemaljsku dimenziju na vrlo senzualan način koji traži doslovno seksualno izražavanje, a tek potom i artističko ili umjetničko (jer je ono izraz seksualne, tj. stvaralačke energije).

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.