Zmaj zemlje kao vaša životinja moći

Zmaj zemlje, Draig-talamh na galskom jeziku druida (izgovor: draig-talav), suočava vas licem o lice s vlastitim potencijalom. Unutar sebe posjedujete riznicu prepunu bogatstava – bogatstava moći, snage i sposobnosti, a za koja možete naučiti kako se koristiti njima. U prošlosti ste si možda branili pristup toj riznici sa zmajem čuvarem tog blaga. Ali sada dolazite do razumijevanja da je taj strašan čuvar zapravo samo aspekt vas samih. Kada spoznate energiju tog zmaja, a to je i energija elementa zemlje, te kad je prigrlite i zavolite, tada ćete biti u stanju otključati tajne svog srca te ćete istovremeno zapaziti kako otkrivate ljepotu i snagu koja leži i u srcima onih koji vas okružuju, ali i ljepotu svega na zemlji.

Iako Draig-talamh žestoko brani blaga vaše duše, on je vaš saveznik, a ne neprijatelj. Nemojte ga pokušavati ubiti kako biste došli do skrivenih moći i potencijala. Radije se sprijateljite s njim jer on obitava u vama vrlo dugo i zna kada ste doista spremni ući u vlastitu riznicu. Bilo koji nasilni pokušaj kapitaliziranja (unovčavanja) vaših talenata ili izražavanja vaših potencijala neće se pokazati mudrim.

Zmaj je često istoznačan sa zmijom, pa vas pozivamo da se ukotvite u toj energiji zemlje pomoću ove meditacije:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.