Egzistencijalni strah i financijske brige (video)

Jeste li znali da su egzistencijalni strah i financijske brige isti i kod ljudi koji se muče da spoje kraj s krajem i kod imućnih ljudi, pa čak i kod bogataša? Kako je to moguće? Iz vaše perspektive vam se to možda čini nemogućim. Uvjereni ste da biste vi bili spokojni samo da imate “malo više” novaca, da bi strah za egzistenciju nestao. Govorite si da vama ne treba puno, da vam je dovoljno samo za normalan život (što je to normalan život?). U videu Boris govori o tom strahu i kako on djeluje na naše živote, i zašto… Boris na kraju videa daje i putokaz za drugačiji pristup rješavanju svojih financijskih izazova.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.