Egzistencijalni strah i financijske brige (video)

Jeste li znali da su egzistencijalni strah i financijske brige isti i kod ljudi koji se muče da spoje kraj s krajem i kod imućnih ljudi, pa čak i kod bogataša? Kako je to moguće? Iz vaše perspektive vam se to možda čini nemogućim. Uvjereni ste da biste vi bili spokojni samo da imate “malo više” novaca, da bi strah za egzistenciju nestao. Govorite si da vama ne treba puno, da vam je dovoljno samo za normalan život (što je to normalan život?). U videu Boris govori o tom strahu i kako on djeluje na naše živote, i zašto… Boris na kraju videa daje i putokaz za drugačiji pristup rješavanju svojih financijskih izazova.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.