Uspjeh

Zbog svoje spremnosti da se uhvatite u koštac s nedavnim izazovima u svom životu, sada – ili će to biti uskoro – uživate u prekrasnom jahanju na tigru uspjeha. Poželite mu dobrodošlicu, uživajte u njemu i podijelite svoju radost s drugima, ali nemojte zaboraviti da sve sjajne svečanosti imaju svoj početak i kraj. Ako to zadržite na umu i ako iscijedite svaku kap sreće koju sada doživljavate, bit ćete sposobni prihvatiti budućnost onako kako dolazi, bez trunke žaljenja.

Ali nemojte doći u iskušenje pokušavati zadržati ovaj trenutak obilja ili “omotati ga u plastiku” kako bi trajao vječno. Najveća mudrost koju možete zapamtiti vezano uz sve te fenomene u povorci svojeg života, bile to doline ili vrhovi, jest “to će također proći”. Da, slavite i nastavite jahati na tigru.

Ova zen karta najavljuje uspjeh ili potvrđuje uspješnost nekoga ili nečega. Ohrabruje vas da ste posao dobro obavili i da zaslužujete proslaviti i podijeliti svoju radost s drugima, kao i primiti zaslužene lovorike. Karta vas poziva da potpuno uronite u ovaj trenutak i uživate u njemu, jer, poput vala, i on će proći, a doći će novi izazovi. Svaki val ima brjegove i dolove. U prirodi je nemoguće da budete stalno na vrhu vala, a da je i moguće, umorili biste se nakon nekog vremena od silnog slavlja. Dolovi su vam također potrebni – da biste se opustili i dobili na vremenu potrebnom za neki novi zadatak, posao, projekt ili izazov.

Karta nosi i zrno upozorenja – da ne dođete u iskušenje zadržavati stanje uspjeha u kojem dobivate klicanje drugih, da ne očekujete nerealnu učestalost uspijevanja, ili da ne pokušavate “živjeti na lovorikama” starih uspjeha. Svaka pobjeda dođe i prođe, kao i zanimanje ljudi za nju. Trebate prihvatiti uspjeh kada vam pokuca na vrata, ali isto tako bez žaljenja prihvatiti vrijeme kada se svjetla pozornice ugase, a pljesak publike utihne, znajući da je i to dio života. Doći će opet vrijeme za neki novi uspjeh.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.