Kontakt s duhovnim vodičima – vođena meditacija (video)

Ovo je vođena meditacija za kontakt s vašim duhovnim vodičem ili vodičima kada vam je potrebna njihova podrška, vodstvo, savjet ili odgovori. Meditaciju vodi Boris Pecigoš. Sam čin kontakta je energetski podržan s Reiki simbolima koji nadilaze prostor i vrijeme te djeluju na svakoga tko radi ovu meditaciju, bez obzira gdje i kada.

Preporučujemo da prije ove meditacije napravite Temeljnu meditaciju kako biste se duboko opustili, ušli u sebe i tako postali prijemčivi za vrlo suptilnu komunikaciju sa svojim vodičima.

Borisova Temeljna meditacija se nalazi ovdje:

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.