Gorila kao animalni vodič

Duh gorile nalaže vam da više vremena posvetite svom domu i obitelji. Jeste li se u posljednje vrijeme previše fokusirali na svoj posao? Ili posvećujete previše vremena svojim društvenim aktivnostima i prijateljima, zanemarujući ljude koji su vam najbliži?

Vaša obitelj i vaš dom će vam uvijek biti sidro kada život postane izazovan i kada će stvari izmaknuti kontroli. Da, ponekad se mogu pojaviti sukobi čak i među članovima obitelji, ali osim te drame, oni su i dalje oni koji vas neće iznevjeriti kada će vam zaista trebati podrška. Stoga se pobrinite za te odnose i shvatite da većina svađa uistinu nije vrijedna pažnje.

Gorilla vas također poziva da više vremena provodite kod kuće i jednostavno iskoristite taj zasluženi odmor.

Poruka od gorile: “Provedite više vremena kod kuće i uživajte u obiteljskom životu.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.