Gorila kao animalni vodič

Duh gorile nalaže vam da više vremena posvetite svom domu i obitelji. Jeste li se u posljednje vrijeme previše fokusirali na svoj posao? Ili posvećujete previše vremena svojim društvenim aktivnostima i prijateljima, zanemarujući ljude koji su vam najbliži?

Vaša obitelj i vaš dom će vam uvijek biti sidro kada život postane izazovan i kada će stvari izmaknuti kontroli. Da, ponekad se mogu pojaviti sukobi čak i među članovima obitelji, ali osim te drame, oni su i dalje oni koji vas neće iznevjeriti kada će vam zaista trebati podrška. Stoga se pobrinite za te odnose i shvatite da većina svađa uistinu nije vrijedna pažnje.

Gorilla vas također poziva da više vremena provodite kod kuće i jednostavno iskoristite taj zasluženi odmor.

Poruka od gorile: “Provedite više vremena kod kuće i uživajte u obiteljskom životu.”

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.