Sjajna huperzija kao vaša biljka moći

Ova druidska karta je znak da je nešto vrlo maleno ili čak beznačajno ušlo u vaš život, ali bi se to moglo pokazati vrlo moćnim. Sjajna huperzija, ili Garbhag an t-slèibhe na galskom jeziku, malena je papratnjača, nasljednik golemih stabala paprati koja su rasla prije 360 milijuna godina i iz kojih je nastao ugljen. Snaga i toplina koje ugljen daje odjekuju u načinu na koji se suha paprat može upotrijebiti za paljenje vatre u divljini.

Ako ste započeli novi projekt ili odnos, ova karta je vrlo dobar znamen. Nikad se nemojte obeshrabriti zbog skromnih početaka – nešto što započinje malo ili samo lokalno s vremenom može narasti do veličine koju niste mogli ni zamisliti na početku.

Isti princip vrijedi i za neku duhovnu inicijaciju – ako poduzmete prvi korak na tom putu, to vam ne mora odmah donijeti dramatična mistična iskustva. Ipak, u tim počecima leži golema moć pa kad se s vremenom osvrnete shvatit ćete koliko se vaš život promijenio zbog tog naizgled malog čina.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.