Sjajna huperzija kao vaša biljka moći

Ova druidska karta je znak da je nešto vrlo maleno ili čak beznačajno ušlo u vaš život, ali bi se to moglo pokazati vrlo moćnim. Sjajna huperzija, ili Garbhag an t-slèibhe na galskom jeziku, malena je papratnjača, nasljednik golemih stabala paprati koja su rasla prije 360 milijuna godina i iz kojih je nastao ugljen. Snaga i toplina koje ugljen daje odjekuju u načinu na koji se suha paprat može upotrijebiti za paljenje vatre u divljini.

Ako ste započeli novi projekt ili odnos, ova karta je vrlo dobar znamen. Nikad se nemojte obeshrabriti zbog skromnih početaka – nešto što započinje malo ili samo lokalno s vremenom može narasti do veličine koju niste mogli ni zamisliti na početku.

Isti princip vrijedi i za neku duhovnu inicijaciju – ako poduzmete prvi korak na tom putu, to vam ne mora odmah donijeti dramatična mistična iskustva. Ipak, u tim počecima leži golema moć pa kad se s vremenom osvrnete shvatit ćete koliko se vaš život promijenio zbog tog naizgled malog čina.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 €/min. | mob. 1,12 €/min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.