Lan kao vaša biljka moći

Lan je vrlo značajna biljka u povijesti civilizacija, jer se od drevnih vremena koristila za proizvodnju odjeće te brodskih jedara. Stoga je lan simbol komunikacije i veza među ljudima. Ova druidska karta i vama u ovom sada trenutku ukazuje na važnost povezanosti s nekom osobom (ili više njih) te na potrebu za svrhovitom komunikacijom.

Mnogi duhovni putevi kazuju “da smo svi međusobno povezani”. Ako postanete potpuno svjesni toga, počet će vam se događati sinkroniciteti, naizgled slučajna događanja i podudarnosti koje će reflektirati vaše želje i potrebe. Kroz tu “lanenu mrežu” koja povezuje ljude, svjesno možete slati pozitivan utjecaj i poruke u svijet. To je umijeće magije koje izražava načelo “vala koji se vraća” (ili “karme”, što je poznatiji izraz), načelo koje opisuje da se pozitivna energija koju odašiljete vraća nazad k vama.

S rastom svijesti o međusobnoj povezanosti i posljedičnim sinkronicitetima, postajete sve više usklađeni s tokom života, a s time vam dolazi i sve više lakoće u životu.

Laneno sjeme je tako sitno, boja njegova cvijeta je tako nježna i delikatna, njegova stabljika djeluje tako obično, a ipak je lan, Lìon nam bean sìth na galskom, jedna od najutjecajnijih biljaka u razvoju civilizacije. To pokazuje kako i male stvari mogu imati ogroman učinak. Vrlina je u sposobnosti činjenja malih prilagodbi. Već mala promjena u vašem životu može u temelju promijeniti vaš osjećaj povezanosti s drugima ili sa životom općenito. Ova druidska karta vam ukazuje da očito postoje neke jednostavne promjene koje možete učiniti u svom načinu života ili odnosima, a koje će rezultirati novim osjećajem lakoće i sklada, kako za vas tako i za druge u vašoj blizini.

🐍 Reiki energetska tehnika: tečajevi I, II i III stupnja i obnavljanja inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, rad na životnom prostoru:
https://boris-pecigos.com/reiki

🦉 Radiestezijske analize prostora i osoba, pitanja i odgovori na visak, energoterapije, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije:
https://sasho-martinovski.com

🐅 Osho zen tarot: čitanje iz karata, tematske zen analize, savjetovanje, individualni dopisni i live video tečajevi:
https://boris-pecigos.com/osho-zen-tarot

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.