Papiga kao animalni vodič

Kad duh papige dođe k vama, vrijeme je da izrazite sebe. To može poprimiti različite oblike. Jeste li možda predugo šutjeli i sada biste morali reći drugoj osobi što stvarno mislite? Ili je možda vrijeme da napišete knjigu o kojoj već dugo razmišljate? Generalno gledano, možda samo trebate započeti raditi na projektima o kojima ste oduvijek sanjali.

Može biti zastrašujuće izaći iz ormara: “Što ako će me osuđivati, kritizirati ili se ismijavati?” To bi se zapravo moglo dogoditi, ali mora li vas to spriječiti u dijeljenju svojih darova sa svijetom? Ako čekate svačije odobrenje, čekat ćete jako dugo… Da biste izrazili svoju pravu prirodu, odbacite staru paradigmu ponosa i sramote. Za svaki put kad ćete biti ponosni na sebe, doći će vrijeme kada ćete osjećati sram ili da niste dovoljno dobri, jer su to lice i naličje istog novčića. Stoga umjesto da oscilirate između ta dva stanja, odaberite srednji put: radite stvari za sebe, samo zato što su one najdirektniji izraz onoga tko ste, a ne zato što vam mogu donijeti prihvaćanje, slavu ili divljenje. Na taj se način nećete bojati potencijalno negativnog ishoda jer nećete imati nikoga koga biste trebali impresionirati ili razočarati. Nemate što dokazivati! Zato samo budite svoji i podijelite svoju jedinstvenu svjetlost sa svijetom.

Poruka od papige: “Izrazite se. Ne bojte se sjajiti!”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.