Papiga kao animalni vodič

Kad duh papige dođe k vama, vrijeme je da izrazite sebe. To može poprimiti različite oblike. Jeste li možda predugo šutjeli i sada biste morali reći drugoj osobi što stvarno mislite? Ili je možda vrijeme da napišete knjigu o kojoj već dugo razmišljate? Generalno gledano, možda samo trebate započeti raditi na projektima o kojima ste oduvijek sanjali.

Može biti zastrašujuće izaći iz ormara: “Što ako će me osuđivati, kritizirati ili se ismijavati?” To bi se zapravo moglo dogoditi, ali mora li vas to spriječiti u dijeljenju svojih darova sa svijetom? Ako čekate svačije odobrenje, čekat ćete jako dugo… Da biste izrazili svoju pravu prirodu, odbacite staru paradigmu ponosa i sramote. Za svaki put kad ćete biti ponosni na sebe, doći će vrijeme kada ćete osjećati sram ili da niste dovoljno dobri, jer su to lice i naličje istog novčića. Stoga umjesto da oscilirate između ta dva stanja, odaberite srednji put: radite stvari za sebe, samo zato što su one najdirektniji izraz onoga tko ste, a ne zato što vam mogu donijeti prihvaćanje, slavu ili divljenje. Na taj se način nećete bojati potencijalno negativnog ishoda jer nećete imati nikoga koga biste trebali impresionirati ili razočarati. Nemate što dokazivati! Zato samo budite svoji i podijelite svoju jedinstvenu svjetlost sa svijetom.

Poruka od papige: “Izrazite se. Ne bojte se sjajiti!”

🦌 REIKI, RADIESTEZIJA, TAROT 🦉
tečajevi i inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, radiestezijske analize prostora i osoba, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije, savjetovanje na karte i visak
boris-pecigos.com
sasho-martinovski.com

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.