Jaguar kao animalni vodič

Duh jaguara se pojavljuje kada vam je potrebna pomoć da se ponovno povežete sa svojom osobnom snagom. Osjećate li se ranjivo ili bespomoćno? Osjećate li često bol u trbuhu ili korijenskoj čakri? Je li u posljednje vrijeme strah glavna emocija u vašem životu? Ako je vaš odgovor “da”, tada trebate ponovo osjetiti svoju snagu i moć.

Ipak, nemojte brkati moć s manipulacijom ili dominacijom. Mnogi ljudi očajnički pokušavaju promijeniti okolnosti svog života, a ako to ne uspijevaju, osjećaju se poraženima. To onda nije položaj moći, već položaj borbe i izbjegavanja. Stvaran položaj snage se očituje u suočavanju s bilo kojim izazovom, sa saznanjem da ste dovoljno jaki da ga možete savladati.

Dakle, bez obzira što trenutno doživljavate, samo se suočite s time, dišite i čvrsto recite sebi: “Ja sam i više nego dovoljno jaka da to razriješim.” Ponovo osjetite svoju snagu i strah će s vremenom nestati.

Poruka od jaguara: “Vi niste žrtva. Snažni ste i dovoljno moćni da se nosite sa svakim izazovom.”

🦌 REIKI, RADIESTEZIJA, TAROT 🦉
tečajevi i inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, radiestezijske analize prostora i osoba, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije, savjetovanje na karte i visak
boris-pecigos.com
sasho-martinovski.com

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.