Jaguar kao animalni vodič

Duh jaguara se pojavljuje kada vam je potrebna pomoć da se ponovno povežete sa svojom osobnom snagom. Osjećate li se ranjivo ili bespomoćno? Osjećate li često bol u trbuhu ili korijenskoj čakri? Je li u posljednje vrijeme strah glavna emocija u vašem životu? Ako je vaš odgovor “da”, tada trebate ponovo osjetiti svoju snagu i moć.

Ipak, nemojte brkati moć s manipulacijom ili dominacijom. Mnogi ljudi očajnički pokušavaju promijeniti okolnosti svog života, a ako to ne uspijevaju, osjećaju se poraženima. To onda nije položaj moći, već položaj borbe i izbjegavanja. Stvaran položaj snage se očituje u suočavanju s bilo kojim izazovom, sa saznanjem da ste dovoljno jaki da ga možete savladati.

Dakle, bez obzira što trenutno doživljavate, samo se suočite s time, dišite i čvrsto recite sebi: “Ja sam i više nego dovoljno jaka da to razriješim.” Ponovo osjetite svoju snagu i strah će s vremenom nestati.

Poruka od jaguara: “Vi niste žrtva. Snažni ste i dovoljno moćni da se nosite sa svakim izazovom.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.