Guska kao vaša životinja moći

Guske su poznate po tome da imaju jednog partnera cijeli život. Ova druidska karta može označavati da ste spremni posvetiti se dugoročnom partnerstvu ili preuzeti odgovornost podizanja djece.

Gèadh (čita se giah), kako se na galskom kaže guska, donosi vam stvaralačku i produktivnu moć. Duh guske vam omogućuje da se otvorite toj moći sa sigurnošću da će vam vaš ljubavni odnos, obitelj ili poslovno partnerstvo pružati stabilno okruženje u kojem će se moći “kuhati” vaša kreativnost.

Sa svojom snažnom privrženošću svojem partneru i svojim potomcima te istovremeno sa svojom sposobnošću da leti vrlo visoko i da prevaljuje velike udaljenosti, čak s jednog kontinenta na drugi, guska vam pokazuje da je moguće biti u isto vrijeme i uzemljen i duhovan.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.