Guska kao vaša životinja moći

Guske su poznate po tome da imaju jednog partnera cijeli život. Ova druidska karta može označavati da ste spremni posvetiti se dugoročnom partnerstvu ili preuzeti odgovornost podizanja djece.

Gèadh (čita se giah), kako se na galskom kaže guska, donosi vam stvaralačku i produktivnu moć. Duh guske vam omogućuje da se otvorite toj moći sa sigurnošću da će vam vaš ljubavni odnos, obitelj ili poslovno partnerstvo pružati stabilno okruženje u kojem će se moći “kuhati” vaša kreativnost.

Sa svojom snažnom privrženošću svojem partneru i svojim potomcima te istovremeno sa svojom sposobnošću da leti vrlo visoko i da prevaljuje velike udaljenosti, čak s jednog kontinenta na drugi, guska vam pokazuje da je moguće biti u isto vrijeme i uzemljen i duhovan.

🦌 REIKI, RADIESTEZIJA, TAROT 🦉
tečajevi i inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, radiestezijske analize prostora i osoba, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije, savjetovanje na karte i visak
boris-pecigos.com
sasho-martinovski.com

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.