Lisica kao vaša životinja moći

Lisica je graciozno stvorenje koje odražava ljepotu i sklad prirodnog svijeta. Ako djelujete s duhom lisice, znat ćete kada je vrijeme otvoriti se i uključiti, a kada je vrijeme da ostanete tiho i ne govorite o svojim mislima ili planovima. S drugima ćete moći postupati diplomatski, a jedna od osobina duha lisice je i to što je zbog diplomatskih osobina na utjecajnoj poziciji moći.

Međutim, jedna od najtežih stvari, ako vas prožima duh lisice, Sionnach na galskom (čita se šunah), jest osigurati da vaše vještine i diplomacija ne pređu u nepoštenje ili lukavstvo. Ostati nečujnima ili postati nevidljivima kako biste s odmakom promatrali neku dramu koja se odvija pred vama, prednost je koja sa sobom može donijeti i određeni osjećaj krivnje ako nije prožeta mudrošću.

Lisica nosi i dodatno značenje, posebno ženama, a koje se odnosi na seksualnost – njena gracioznost se ogleda i u simbolizmu lisičjeg krzna kao otmjenog odjevnog predmeta, no ona je istovremeno neukrotiva i divlja, što je energija koja se teško povezuje sa spomenutom “otmjenošću”. Lisica vam stoga poručuje da si dozvolite biti divlje erotičnima i strastvenima te da to neće umanjiti čistoću vaše ženstvenosti.

🦌 REIKI, RADIESTEZIJA, TAROT 🦉
tečajevi i inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, radiestezijske analize prostora i osoba, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije, savjetovanje na karte i visak
boris-pecigos.com
sasho-martinovski.com

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.