Lisica kao vaša životinja moći

Lisica je graciozno stvorenje koje odražava ljepotu i sklad prirodnog svijeta. Ako djelujete s duhom lisice, znat ćete kada je vrijeme otvoriti se i uključiti, a kada je vrijeme da ostanete tiho i ne govorite o svojim mislima ili planovima. S drugima ćete moći postupati diplomatski, a jedna od osobina duha lisice je i to što je zbog diplomatskih osobina na utjecajnoj poziciji moći.

Međutim, jedna od najtežih stvari, ako vas prožima duh lisice, Sionnach na galskom (čita se šunah), jest osigurati da vaše vještine i diplomacija ne pređu u nepoštenje ili lukavstvo. Ostati nečujnima ili postati nevidljivima kako biste s odmakom promatrali neku dramu koja se odvija pred vama, prednost je koja sa sobom može donijeti i određeni osjećaj krivnje ako nije prožeta mudrošću.

Lisica nosi i dodatno značenje, posebno ženama, a koje se odnosi na seksualnost – njena gracioznost se ogleda i u simbolizmu lisičjeg krzna kao otmjenog odjevnog predmeta, no ona je istovremeno neukrotiva i divlja, što je energija koja se teško povezuje sa spomenutom “otmjenošću”. Lisica vam stoga poručuje da si dozvolite biti divlje erotičnima i strastvenima te da to neće umanjiti čistoću vaše ženstvenosti.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.