Kameleon kao animalni vodič

Duh kameleona vam nosi poruku o strpljenju. Strpljenje je vrlina koju je sve teže njegovati u modernom svijetu. Želite sve i želite to odmah! A ako stvari traže vrijeme da bi se manifestirale, postajete anksiozni i prepuštate se strahu i frustraciji. No, sve je ipak proces.

Čak i ako vaš um želi da se nešto dogodi preko noći, to ne znači da ste doista spremni za to. Ako na ovoj Zemlji doživljavate vrijeme na koje morate čekati, to je vjerojatno s dobrim razlogom: samo putovanje je jednako važno kao i odredište. Ako ste sada usred velike promjene u svom životu, možda ćete se osjećati kao da ste zarobljeni na pola puta – predaleko ste otišli da biste se vratili natrag, a ipak ste još daleko od svog cilja. Pokušajte vjerovati da je ovo prividno kašnjenje zapravo ono što vam je sada potrebno kako biste integrirali iskustva kroz koja prolazite i spoznaje do kojih ste došli. Prebrze promjene zapravo mogu biti preplavljujuće i na kraju kontraproduktivne.

Kao što voćka zahtijeva prirodno vrijeme od cvatnje do sazrijevanja svojih plodova kako bi bili spremni za konzumiranje, tako i svaka druga stvar u životu ima svoje prirodno vrijeme razvoja.

Poruka od kameleona: “Budite strpljiviji. Vjerujte da se svaki proces odvija u svom prirodnom vremenu.”

Vođena meditacija za strpljenje:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.