Kameleon kao animalni vodič

Duh kameleona vam nosi poruku o strpljenju. Strpljenje je vrlina koju je sve teže njegovati u modernom svijetu. Želite sve i želite to odmah! A ako stvari traže vrijeme da bi se manifestirale, postajete anksiozni i prepuštate se strahu i frustraciji. No, sve je ipak proces.

Čak i ako vaš um želi da se nešto dogodi preko noći, to ne znači da ste doista spremni za to. Ako na ovoj Zemlji doživljavate vrijeme na koje morate čekati, to je vjerojatno s dobrim razlogom: samo putovanje je jednako važno kao i odredište. Ako ste sada usred velike promjene u svom životu, možda ćete se osjećati kao da ste zarobljeni na pola puta – predaleko ste otišli da biste se vratili natrag, a ipak ste još daleko od svog cilja. Pokušajte vjerovati da je ovo prividno kašnjenje zapravo ono što vam je sada potrebno kako biste integrirali iskustva kroz koja prolazite i spoznaje do kojih ste došli. Prebrze promjene zapravo mogu biti preplavljujuće i na kraju kontraproduktivne.

Kao što voćka zahtijeva prirodno vrijeme od cvatnje do sazrijevanja svojih plodova kako bi bili spremni za konzumiranje, tako i svaka druga stvar u životu ima svoje prirodno vrijeme razvoja.

Poruka od kameleona: “Budite strpljiviji. Vjerujte da se svaki proces odvija u svom prirodnom vremenu.”

Vođena meditacija za strpljenje:

🦌 REIKI, RADIESTEZIJA, TAROT 🦉
tečajevi i inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, radiestezijske analize prostora i osoba, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije, savjetovanje na karte i visak
boris-pecigos.com
sasho-martinovski.com

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.