Vrijesak kao vaša biljka moći

Govori vam duh vrijeska ili Fraoch kako su ga zvali keltski druidi. Vrijesak je poznata medonosna biljka koja privlači pčele, zbog čega simbolizira zajedništvo, a vrijeskov med je vrlo ukusan, što označava slavlje i slatkoću života.

Vrijesak je vrlo povoljan znamen i nositelj sreće. Neko veliko slavlje je blizu! Ili je došlo vrijeme da svjesno počnete slaviti sve ono što je dobro u vašem životu. Vrijesak simbolizira snagu i radost zajedništva. Mnoga zadovoljstva, ali i mnoge boli proizlazi iz zajedničkog života. Možda previše vremena provodite razmišljajući o izazovnim i teškim aspektima svojih odnosa i svojeg života te im pokušavate dati neki smisao. No, pokušajte razmišljati s drugačijim fokusom. Odvojite nešto vremena kako biste kontemplirali o svim pozitivnim aspektima osoba koje poznajete, a zatim to učinite i za članove svoje obitelji i društvo u kojem se krećete.

Ova druidska poruka može također značiti da ste postali svjesniji zajednice u kojoj živite – kod kuće, na poslu ili duhovno. Moguće je da osjećate poziv da se aktivnije uključite u život ili rad zajednice, ili razmišljate o nekoj promjeni sa svoje strane, a u odnosu na zajednicu.

Vaš unutrašnji zov za većim osjećajem pripadnosti vas možda čini svjesnima da trenutna zajednica (ljubavno partnerstvo, neko prijateljstvo, radno okruženje, pa čak i obitelj) ne zadovoljava vaše potrebe te osjećate kao da ne pripadate tu gdje jeste. U tom slučaju duh vrijeska vas poziva da umjesto da pobjegnete od trenutne situacije i uđete u neku novu bez mnogo razmišljanja, da bi bilo bolje da malo zastanete i prvo podrobnije istražite vaše osjećaje nepripadanja i otuđenosti kako biste otkrili da li možda neki aspekt vašeg života zahtijeva promjenu.

🦌 REIKI, RADIESTEZIJA, TAROT 🦉
tečajevi i inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, radiestezijske analize prostora i osoba, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije, savjetovanje na karte i visak
boris-pecigos.com
sasho-martinovski.com

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.