Vrijesak kao vaša biljka moći

Govori vam duh vrijeska ili Fraoch kako su ga zvali keltski druidi. Vrijesak je poznata medonosna biljka koja privlači pčele, zbog čega simbolizira zajedništvo, a vrijeskov med je vrlo ukusan, što označava slavlje i slatkoću života.

Vrijesak je vrlo povoljan znamen i nositelj sreće. Neko veliko slavlje je blizu! Ili je došlo vrijeme da svjesno počnete slaviti sve ono što je dobro u vašem životu. Vrijesak simbolizira snagu i radost zajedništva. Mnoga zadovoljstva, ali i mnoge boli proizlazi iz zajedničkog života. Možda previše vremena provodite razmišljajući o izazovnim i teškim aspektima svojih odnosa i svojeg života te im pokušavate dati neki smisao. No, pokušajte razmišljati s drugačijim fokusom. Odvojite nešto vremena kako biste kontemplirali o svim pozitivnim aspektima osoba koje poznajete, a zatim to učinite i za članove svoje obitelji i društvo u kojem se krećete.

Ova druidska poruka može također značiti da ste postali svjesniji zajednice u kojoj živite – kod kuće, na poslu ili duhovno. Moguće je da osjećate poziv da se aktivnije uključite u život ili rad zajednice, ili razmišljate o nekoj promjeni sa svoje strane, a u odnosu na zajednicu.

Vaš unutrašnji zov za većim osjećajem pripadnosti vas možda čini svjesnima da trenutna zajednica (ljubavno partnerstvo, neko prijateljstvo, radno okruženje, pa čak i obitelj) ne zadovoljava vaše potrebe te osjećate kao da ne pripadate tu gdje jeste. U tom slučaju duh vrijeska vas poziva da umjesto da pobjegnete od trenutne situacije i uđete u neku novu bez mnogo razmišljanja, da bi bilo bolje da malo zastanete i prvo podrobnije istražite vaše osjećaje nepripadanja i otuđenosti kako biste otkrili da li možda neki aspekt vašeg života zahtijeva promjenu.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.