Dajete i dobivate još više

Ova zen karta pokazuje da ste bogati poput žene na slici, tzv. kraljice vatre. U poziciji ste u kojoj imate mogućnost dijeliti svoju ljubav, svoju radost i svoj osmijeh. Uopće vam ne pada na pamet da biste zapisivali što posjedujete ili da biste ostavljali nešto po strani, za kasnije. Dijelite svoja blaga bez zadrške i ograničenja te s dobrodošlicom dočekujete sve i svakoga kako bi se okoristili obiljem, plodnošću i svjetlom koje vas okružuje.

A kroz to dijeljenje otkrivate da se osjećate još bogatijima. Nema potrebe da igdje idete ili da poduzimate ikakav poseban napor. Uočavate da možete uživati u senzualnosti bez posesivnosti ili vezivanja, da možete roditi dijete ili novi projekt s podjednakim osjećajem ostvarenja kreativnosti. Sve oko vas sada kao da “dolazi na svoje mjesto”. Uživajte u tome, utemeljite se u toj situaciji i dopustite da obilje oko vas i u vama buja i prelijeva se.

Toliko ste ovladali energijom vatre da vam sada ta energija stvaranja bez napora donosi obilje materijalnih i duhovnih plodova, toliko da ih imate napretek. Toliko ste ispunjeni radošću i zadovoljstvom što ste dosegli stupanj kada možete ubirati plodove svojeg dosadašnjeg truda, da spontano isijavate optimizmom i pozitivnom energijom, pa već samim time djelujete “zarazno” na ostale oko sebe. Dočekali ste svoj dan u kojem se obilje prelijeva da ga bez dvoumljenja možete dijeliti s drugima.

Ovo je trenutak kada se to bogatstvo počinje samo oplemenjivati i više nije potreban nikakav trud, osim da se radujete i da dijelite to obilje s drugima, materijalno obilje ali i obilje iskustva, mudrosti i duha.

Ne vidite li to u svojem životu, ova zen karta je znak da vam je fokus na krivim, tj. lošim stvarima i da je potrebno da potražite ovu energiju u sebi i oko sebe, jer ona jest tu!

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.