Vodiči znaju biti čudni

Sasho piše o duhovnim vodičima i neočekivanom iskustvu s njima:

Duhovni vodiči, ili ono što netko naziva anđeli, nisu onakvi kakvima ih obično zamišljamo.

Svatko od nas ima svog duhovnog vodiča. Netko ima jednog, a netko drugi ih ima više, ovisi od duše i potreba. Otkrio sam nedavno kroz jednu viziju da ih ja imam troje, a iz kojeg je to razloga tako, to ne znam objasniti jer to još nisam osvijestio. No, vidio sam ih i osjetio još kao mladić, a nedavno mi se to potvrdilo na vrlo jasan način.

Mi ljudska bića nismo savršena, to svi znamo. I valjda iz tog razloga mi ta uzvišena duhovna bića automatski smatramo savršenima i sveznajućima. Međutim, nije baš tako. I oni su također nesavršeni, imaju svoj ego te evoluiraju i duhovno se razvijaju, baš poput nas. I oni imaju svoje probleme, izazove, lekcije, učenja i kušnje. Jednom smo Boris i ja doživjeli da nam je došao duhovni vodič od jedne naše klijentice koji kao da nije znao što radi; dobili smo dojam da je početnik koji malo brljavi usput… No, kako god bilo, nas u ovom materijalnom postojanju naši vodiči potiču, daju nam podršku, a ponekad nam udare i šamar(činu).

Jedno moje iskustvo upravo govori o tome.

Boris i ja smo sjedili u dnevnom boravku. On mi je nešto pričao u predivnoj energiji jer je u tom trenutku bio povezan sa svojim izvorom. Kako je on pričao, tako je meni postajalo sve mučnije i mučnije. Osjećao sam se kao da sam pod nekom hipnozom. Krenuli su moji strahovi, nelagoda se pojačala, a u meni je počeo pakao. Rekao sam Borisu: “Stani! Netko ili nešto je u sobi i uzrokuje mi veliku nelagodu. Daj da ga se riješimo.” Uzeo sam visak i krenuli smo obojica po našoj metodi rada s viskom u ispitivanje. Mislio sam da se radi o nekom entitetu koji napada i crpi energiju. No, pokazalo se da se ne radi o ničemu takvome. Nastavili smo s ispitivanjem. Na kraju smo došli do spoznaje da se radi o jednom od mojih vodiča! On mi je namjerno to uradio, spriječio me da primam Borisove riječi i nadahnjujuću energiju. Otkrili smo da je to uradio ciljano jer sam s time trebao nešto osvijestiti u sebi. Čak smo otkrili i što točno – imao sam priliku od Borisa primiti veliku spoznaju, a duhovni vodič mi je postavio energetsku prepreku da vidi hoću li se pokolebati, odustati i propustiti priliku ili ću ustrajati i svjesno primiti taj dar preko Borisa kao izraz vlastite ljubavi prema samome sebi.

Nije to bilo prvi put tako, a vjerujem da nije ni zadnji. Ponekad je problem u nama jer mislimo o vodičima na krivi način. Točno je da imamo njihovu podršku i vodstvo. Ali imamo i njihovo testiranje i to da nas oni guraju u sve i svašta, ne uvijek u “dobro” i “ugodno”, a sve s jedinim razlogom – da bismo postali bolji. Ovu kratku priču sam htio podijeliti s vama da biste postali svjesni i te karakteristike svojih vodiča. Sretno dobri ljudi!

Sasho Martinovski

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.