Iscjeljivanje žalosti

Nošenje sa žalošću je vrlo delikatna stvar. S jedne strane, emocije morate osjetiti, priznati njihovo postojanje i poštivati ih kad se pojave. S druge strane, morate imati vjere da se iza tame nalazi svjetlost. Procesuiranje žalosti zahtijeva vrlo nježan pristup koji uključuje i veliku snagu.

Poruka ove Earth Wisdom karte je da osjetite svoje emocije žalovanja u potpunosti, da im poklonite svoju pažnju i poštujete ih, da im dozvolite postojanje, ili bolje rečeno njihov tok kroz vaše tijelo i duh, jer priroda žalovanja nije da se trajno zadržava u vama. Pustite ga neka biva, a potom ga otpustite da oteče poput suza. Možete istovremeno biti vrlo tužni i imati nadu da će nakon mraka osvanuti zora.

U iscjeljivanju žalosti vam mogu pomoći elementi prikazani na slici ove karte, bilo da samo meditirate na njih ili ih fizički upotrebljavate. To su: esencija biljke tradeskancije, energija lepidolita i simbolika dvostruke spirale.

Dvostruka spirala je keltski simbol skladne ravnoteže.

Tradeskancija, koju još nazivaju udovičine suze, je biljka koja iscjeljuje žalost i tugu te pomaže onima koji su vrlo osjetljivi i nježni.

Lepidolit je poludragi kamen koji pomaže uravnotežiti emocije, ima umirujuću energiju i zato otklanja stres i napetost, ublažava teške i negativne emocije, stabilizira raspoloženje, liječi ljubavne boli i podiže vašu svijest.

Meditirajte na ovu kartu. Promatrajte je nekoliko minuta, a potom zamislite sebe da ste preneseni u prizor s karte. Osjetite nježnost ove ljubičaste biljke na svojim dlanovima i primite njenu esenciju u svoje ožalošćeno srce. Povežite se s energijom lepidolita i neka vaše unutarnje biće titra s njim. Vizualizirajte simbol dvostruke spirale na svom čelu, tj. na trećem oku, koje je unutrašnje osjetilo vida više svijesti, i na svom srcu koje osjeća žalost i preplavljeno je emocijama, te osjetite kako se svijest i srce uravnotežuju. Primajte sva osjećanja i informacije, razgovarajte s likovima i pojavama koje vam dođu u meditaciji, razmjenjujte misli, izrazite svoje emocije, isplačite se, iscijelite se, probudite nadu u sebi, ugledajte svjetlost, makar njen tračak. Dozvolite si vrijeme koje vam je potrebno pa tek onda izađite iz meditacije.

Meditaciju ili neki svoj način iscjeljivanja žalosti možete započeti sa sljedećom afirmacijom:

“Proživljavam veliki gubitak. Osjećam se slomljeno i izgubljeno. Nježan/nježna sam prema sebi dok procesuiram taj gubitak. Tješim se sa spoznajom da se iza tame uvijek nalazi svjetlo.”

🦌 REIKI, RADIESTEZIJA, TAROT 🦉
tečajevi i inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, radiestezijske analize prostora i osoba, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije, savjetovanje na karte i visak
boris-pecigos.com
sasho-martinovski.com

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.